GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


14 de Novembre de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies




DHIVAM. Diccionari históric del Idioma Valenciį Modern
de Ricart Garcķa Moya
Referencia: 1 - 97
Tematica: Gramatica i diccionaris
Idioma: Valencią
Editorial: Associació valenciana d'informació i difusió
Descripcio: Este llibre dona la possibilitat d'argumentar documentalment formes valencianes, ya que, inclou una frase i el llibre en el qual apareix
Descripcio:

"DHIVAM" o "Diccionari Historic del Idioma Valencią Modern" (i.s.b.n.: 84-934687-5-4), l'ultim treball del investigador i eminent lexicograf valencią Ricart Garcķa Moya. En el DHIVAM trobarem moltes d'eixes paraules genuinament valencianes que sistematica i conscientment son proscrites per la "Academia valenciana de la llengua (catalana)" (AVL-c) que lo que fa es corrompre i destruir la secular llengua Valenciana proscrivint i censurant formes propies valencianes al mateix temps que les substituix per una rastrera de catalanaes impropies a l'idioma Valencią.

Preu: 10.00
Pagines: 858
ISBN: 84-934687-5-4
Agregat el: 05-07-2006

     
Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian






Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.16 Segons