GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


14 de Novembre de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Flexions i Reflexions
de Xavier Casp
Referencia: 1 - 32
Tematica: Poesia
Idioma: Valenciā
Editorial: Del Senia al Segura
Descripcio:

Segurament esta es l'obra escrita per Xavier Casp, malalt i coneixedor conscient de que mai tornaria a "estar" sā.Es el dia a dia d'un home vivint, si es que aixina tambe es viu, convenįut de que estā prōxima la transubstanciaciķ de la seua set humana, en divina, gracies a la FE.
I en eixe estat de grācia decidix fexionar-se i reflexionar-se, i ensenyar-nos a flexionar-nos i reflexionar-nos, uns principis existencials, Deu, familia,pātria absolutament necessaris per mantindre-nos viva la set. Quasi doscentes acotacions, a cau d'orella, a cau de cor, i a cor de responsabilitat.
Llegir-les espaiet. Rellegir-les. Flexionar-les i reflexionar-les. Segurament aixina podrem entendre-les.

Preu: 15.00
Pagines: 107
ISBN: 84-85446-76-3
Agregat el: 01-06-2005

     
Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.17 Segons