GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


20 de Març de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Grup d'Accio Valencianista: Atres

Buscar en este Topic:   


MANE QUI MANE ELS VALENCIANS EIXIREM PERDENT

12 de Juliol de 2018
El rebombori mijatic de les primaries del PP no para d´atormentar-mos per totes bandes, ni PP ni PSOE han mirat mai per mosatros, excepte per a ser moneda de canvi perdent en cultura, infraestructures, industria i economia.
Guanye qui guanye a mosatros no mos afectarà per a res bo.
DHIVAM

3 de Novembre de 2013
Diccionari históric del Idioma Valenciá Modern disponible en la seccio de descàrregues. Més informacio en la seccio de la paraeta y en la mateixa zona de descàrregues.
VISITA HISTORICA DE LA COORDINADORA I EL VALENCIANISME A LA RAE

3 d'Octubre de 2013
_____
LA COORDINADORA CONVOCA REUNIO URGENT EL PROXIM DILLUNS 22 DE JULIOL EN EL GAV LA COORDINADORA CONVOCA REUNIO URGENT EL PROXIM DILLUNS 22 DE JULIOL EN EL GAV

3 d'Octubre de 2013

La FEDERACIO COORDINADORA D´ENTITATS CULTURALS del REGNE de VALENCIA ha convocat en caracter urgent a totes les organisacions culturals i socials valencianistes, sense exclusions, per al proxim dilluns 22 de juliol a les 20H. en la seu central del Grup d´Accio Valencianista (C/ Pintor Gisbert, 17 - Valencia).
PRESENTACIO DE LA CANDIDATURA DE FERNANDO GÓMEZ COLOMER A LA PRESIDENCIA DEL VALENCIA C.F. EN LA SEU DEL GRUP D´ACCIO VALENCIANISTA

19 de Febrer de 2013
Per la present, la PENYA VALENCIANISTA GRUP D'ACCIO, te el plaer de convidar-li a la presentacio del grup “SEMPRE VALENCIA” que fara en calitat d'aspirant a la presidencia del Valencia C.F., En Fernando Gómez Colomer en la seu social del GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA (c/ Pintor Gisbert, 17 del Cap i Casal), el proxim divendres 22 de Febrer a les 20'30h.Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.35 Segons