GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


25 de Setembre de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Grup d'Accio Valencianista: GAV

Buscar en este Topic:   


ATAC A LA LLENGUA VALENCIANA EN EL PORT DE VALENCIA

6 de Setembre de 2018
Denunciem este nou atac a la llengua valenciana. Estes imagens que mos envia indignada una socia, mostren els nous cartells en el Port de Valencia en catala
¿Estes son les noves inversions en el port? 
GRAN NIT DEL PREMI LLEALTAT 2018

16 de Juny de 2018
El 8 de juny tingue lloc el Premi Llealtat 2018, otorgat enguany al gran valencianiste En Juli Moreno i Moreno. Una gran nit en la que fruirem de germanor i grans parlaments plens de reflexions, reconeiximents, recorts i enaltiments. ¡Enhorabona Juli!
El GAV demana a Foyos que canvien una senyal en catala per una en valencià

28 d'Agost de 2017
Des del Grup d'Accio Valencianista, entitat cultural valenciana fundada en l'any 1977 en la finalitat de defendre la personalitat valenciana, llamentem profundament que en la localitat de Foyos se trobe una senyal en catala i no en la llengua propia dels valencians, el valencià.
ESTE PROXIM DIJOUS EN EL GAV, CONTAREM EN LA PRESENTACIO DE 2 LLIBRES. DE JAUME HURTADO I ENRIC RAMON

28 d'Octubre de 2015
Per a este proxim dijous 29 d'Octubre, ultim de mes, el Grup d'Accio Valencianista ha programat dos interessantissimes presentacions de llibre. De Jaume Hurtado i Enric Ramón.  El primer acte tindra lloc a les 19:30h i el segon a les 20:00h en la seu central del GAV (C/Pintor Gisbert, 17 del cap i casal).
EL GAV CONVIDA ESTE PROXIM DIVENDRES A TOTS ELS VALENCIANISTES A LES SEUES TRADICONALS PAELLES FALLERES

12 de Març de 2015
Com tots els anys el Grup d'Accio Valencianista se prepara per a viure junt als seus socis i simpatisants unes festes falleres plenes de valenciania. Escomençarem este proxim divendres 13 de març en les nostres tradicionals paelles jagants falleres. A les 22:30h tots els valencianistes estan convidats a vindre a sopar en mosatros en la seu central del GAV (c/ Pintor Gisbert,17) per tan sols 4 euros.
EL GAV ORGANIZARÁ EL VII ENCUENTRO DE CEACA LOS PROXIMOS 8 Y 9 DE NOVIEMBRE EN PAIPORTA

23 de Setembre de 2014
REDACCIÓN CEACA/ Los encuentros itinerantes que la CORDINADORA DE ENTIDADES CULTURALES DE LA ANTIGUA CORONA DE ARAGON -LOS TRES REINOS viene organizando anualmente desde el 2008 vuelven este año al Reino de Valencia, siendo el Grup d’Accio Valencianista la entidad encargada de su organización.
EL GAV EXIGIX A LA CONSELLERIA DE CULTURA QUE S`INTERESE PELS ARCHIUS DELS BORGIA CUSTODIATS PER EL PANCATALISME

25 de Juny de 2014

Des del Grup d’Accio Valencianista, llamentem que els mils d’archius dels Borgia, hi hagen estat custodiats per el pancatalanisme mes ranci baix les sigles de l’Institut Internacional d’Estudis Borgians, del que es secretari ultra pancatalaniste Eliseu Climent, president d’Accio Cultural del Païs Valencià.


El GAV en les noves tecnologies movils

28 de Decembre de 2013
Este 9 d'Octubre de 2013, el Grup d'Accio Valencianista, de nou, ha fet historia, puix en acabar les tradicionals paelles que el GAV sempre realisa per a tot lo mon despres de la provesso civica d'este dia gran per a la Patria Valenciana, ha presentat mundialment, la seua aplicacio per als telefons movils que utilisen el Sistema Operatiu Android, sent tambe el GAV pioner en el mon del valencianisme en tindre una aplicacio per als movils, tan de moda en estos moments.
EXIT TOTAL EN EL I CONGRES INTERNACIONAL SOBRE PATRIMONI CULTURAL LLINGÜISTIC

26 de Juny de 2013
Com anunciarem fa uns dies, el Grup d´Accio Valencianista junt a la Fundacio Nou Valencianisme, han format part de les entitats colaboradores en el I CONGRESO INTERNACIONAL SOBRE PATRIMONIO CULTURAL LINGÜISTICO” celebrat en  l'historica localitat madrilenya de Alcalá de Henares
Considerem un exit sense precedents que el GAV haja conseguit que siguen les tesis valencianistes, i no les catalanistes, les que estiguen representaes en este congres internacional tant important.
LA PARAETA DEL GAV TAMBE EN LES FOGUERES DE SANT JOAN DE ALACANT.

21 de Juny de 2013
Despres de l'exit obtingut recentment per la Paraeta del GAV en les fires de Finestrat i Sella. Ara esta present en les festes de Les Fogueres de Sant Joan en Alacant. Concretament en la fira montada al costat de la Foguera Infantil “Carolinas Altas”, Foguera de categoria especial que enguany.ha rebut el quart premi

EL GAV I TERESA PUERTO REPRESENTARAN A LA LENGUA VALENCIANA EN EL “I CONGRESO INTERNACIONAL SOBRE PATRIMONIO CULTURAL LINGÜISTICO

PROSELITISME CATALANISTE INFANTIL EN EL COLEGE HISPANIDAD D'ORBA

EL CORPUS OMPLIRA L'ULTIM DIJOUS DE MES DEL GAV

TORNEN ELS ULTIMS DIJOUS DE MES DEL GAV

L´INSTITUT D'ESTUDIS VALENCIANS HUI DIJOUS EN EL G.A.V.

EL GAV INICIA UNA CAMPANYA PER A DEMANAR A LES FALLES QUE SE MANIFESTEN JUNT A ELLS ESTE PROXIM 9 D'OCTUBRE I NO SE FIEN DE FABRA.

EL GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA FICA EN MARCHA EL G.A.T.

EL GAV TANCARA ESTE PROXIM DIJOUS EL PRESENT CURS EN UNA CONFERENCIA DE JUAN GARCIA SENTANDREU.

EL GRUP D´ACCIO VALENCIANISTA EN LA FIRA DE SELLA

LA LLENGUA VALENCIANA I ELS MAJORS EN EL GAV ESTE DIJOUS

MISSA EN RECORT A EMILI MIEDES

ACTES DEL GAV PER A CONMEMORAR, QUE NO CELEBRAR, EL 25 D'ABRIL

DOBLE JORNADA CULTURAL EN EL GAV

Manuel Latorre i Castillo, Premi Llealtat 2012. ¡¡Enhorabona!!

Comunicat Grup d´Accio Valencianista en resposta al victimisme catalaniste

EL GAV PRESENTA “EL RACISMO EN EL NACIONALISMO CATALAN”

Presentacio del llibre de Joan Benet: HISTORIA DE LA LLENGUA VALENCIANA (DES DE FA 1.000.000 D'ANYS)

EL GAV HOMENAJARA AL GRAN ESCRITOR VALENCIA PEPE MELIA

TAULA REDONA EN EL GAV: VALENCIANISME MUNICIPAL, L'ULTIMA TRINCHERA

El GAV demara explicacions a Rita Barbera per impedir que el poble valencia acompanyara a la Real Senyera fins el parterre.

IV ENCUENTRO ENTIDADES ANTIGUA CORONA DE ARAGON (CEACA- LOS TRES REINOS)Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.33 Segons