¡TORNEM AL PARTERRE!
Data 26-10-2017
Tema Comunicats GAV


El Proxim dumenge 29 d'octubre celebrem l'acte principal de celebracio del 40 aniversari de la nostra entitat, una recreacio dels tradicionals DUMENGES DEL PARTERRE, en una solemne Jura a la Real Senyera.

Qué millor manera de celebrar una data tan especial que en una festa en el Parterre en parlaments d'un dels "chiquets del Parterre" protagoniste en auqella epoca d'anecdotes valencianistes vixcudes des de la visio infantil, una veterana del GAV com es Lola Garcia Broch immillorable quan de fer parlaments se trata, i l'actual Presidenta de les Joventuts, filla i neta de valencianistes que vixqueren tambe eixa historia del GAV que recordem i celebrem en este acte. Finalment, el nostre president, Pepe Alba, un dels mesveterans en actiu, mos dedicarà unes paraules. 


L'acte continuarà en una dançà per part del grup de dançes de "El Pilo" de Burjassot, en la pronunciacio d'una emotiva Jura de Llealtat a la Real Senyera seguida de la Jura Solemne a la Real Senyera en la que tots els valencianistes presents podran besar en senyal de fidelitat la nostra replica facsimil de la Real Senyera.


Balls, musica, parlaments, la Jura a la Real Senyera, i sobretot eixe espirit d'unio i germanor valencianista del Parterre i del Grup d'Accio Valencianista. Esperem vora-vos a tots, valencianistes i entitats, junt a mosatros per a celebrar un moment tan especial. 


Este articul prove de Grup d'Accio Valencianista
http://www.gav-valencianistes.com

La direccio d'esta noticia es:
http://www.gav-valencianistes.com/modules.php?name=News&file=article&sid=970