CONVOCATORIA PER AL 9 D'OCTUBRE
Data 25-09-2017
Tema Comunicats GAV


Un any mes, s’acosta el dia dels valencians, del valencianisme, del GAV: el 9 d’Octubre, i com venim fent des de fa 40 anys, el Grup d’Accio Valencianista ho celebrarem com a estandart historic del valencianisme cultural, com aixina ho expresa el nostre cartell d’enguany, inspirat en un dels historics cartells del 9 d’Octubre.


Com es costum, estarem baix l’estatua de Vinatea en la plaça de l’Ajuntament de Valencia a les 10:30 del matí per a desfilar en la provesso civica en honor a la nostra Real Senyera, i reivindicant sempre la defensa de la nostra identitat que cada dia està mes amenaçada. Com sempre, vos esperem a tots, en vostres Reals Senyeres, per a desfilar junt a mosatros i junt a les nostres Joventuts.

En acabant de la provesso tornarem a la nostra seu del C/ Julián Peña per a fruir d’una paella de germanor a preus populars, i d’una agradable vesprà entre valencianistes. Tots els valencianistes esteu convidats, pero es necessari reservar el puesto pal dinar ya que tindrem un numero maxim de cadires. La reserva se pot fer en el 963412222, en info@gav-valencianistes.com o per mensage privat en el nostre Facebook, abans del dia 7 d’Octubre.

Ademes, enguany vos convidem a tots, persones i entitats valencianistes a unir-vos a mosatros en la campanya digital de les Joventuts del GAV per al 9 d'Octubre, utilisant els hashtags #TotsAUnaVeu #SomRegne demostrant l'unitat i desig de cooperacio del valencianisme cultural.

Des de 1977 el GAV ha abanderat el valencianisme cultural, en una forta presencia en este dia tan especial. En el nostre 40 aniversari, no ho dubtes, vine en el GAV i passa a formar part de l’historia del valencianisme ¡T’esperem!


Este articul prove de Grup d'Accio Valencianista
http://www.gav-valencianistes.com

La direccio d'esta noticia es:
http://www.gav-valencianistes.com/modules.php?name=News&file=article&sid=962