Politics anti-valencians colaboren en un llibre sobre els inexistents "paisos catalans"
Data 06-08-2017
Tema Comunicats GAV


La fundacio Revista de Catalunya, dirigida i pagada pel Gobern català publicarà un llibre que vol actualisar l'aberracio politica, cultural, historica i llegal de lo que denominen "paisos-catalans". Un atre atac contra l'identitat i els interesos valencians en el qual, com no podia ser d'atra manera, han participat els anti-valencians Ximo Puig, Josep Giner Boira o Joan Francesc Mira.


Una volta mes, el catalanisme amaga el seu anti-valencianisme darrere de paraules i promeses que volen fer creure al poble valencià que una hipotética unio entre alguns dels antics territoris de la Corona d’Arago, seria beneficiosa per a tots; pero la realitat es que el proyecte dels inexistents “paisos catalans” es una aberracio historica, cultural, llingüistica, i llegal…. i en directa oposicio als nostres interessos com a valencians.

No es un secret que els governs valencià i balear no busquen el benefici del poble al que representen, sino que treballen per a Catalunya, en pro del seu benefici economic i politic. El pretext fals d’una parla i una cultura comuns, no son mes que les bases inventades per a una anexio territorial i una absorcio cultural, el fi de les quals es l’engrandiment de Catalunya. Les conseqüencies per a Valencia, estan clares: convertir-se encara mes en una sucursal de Catalunya. I dic “encara mes” perque a dia de hui, i no es una novetat, el Regne de Valencia, a pesar de ser una terra rica, en molts sectors que van des de l’agricultura fins al turisme, queda sempre marginà a l’hora de repartir els presuposts autonomics des de Madrit, que afavorix sempre a Catalunya. I no sent prou que Madrit s’oblide de mosatros, els propis politics valencians, en lloc de defendre els interessos del Poble Valencià, invertixen en catalanisme, i desestimen les oportunitats d’inversors, enviant-los a Catalunya.

S’han deixat passar oportunitats d’acollir en Valencia seus com la central d’Amazon en Espanya, deixant perdre no nomes uns 1500 llocs de treball, sino tambe una gran entrà de diners en la nostra Terra. ¿I qui s’ha beneficiat? Barcelona, a on finalment Amazon inverti.

El Port de Valencia, a pesar de ser historicament el principal port de lo que actualment es Espanya, l’Estat invertix 11 voltes mes en el port de Barcelona que en el de Valencia.


Els aeroports catalans, reben una inversio de 26 millons d’Euros mes que el conjunt d’aeroports valencians, a pesar de que el Regne de Valencia, te un turisme molt mes compensat entre les diferents variants de turisme i el seu territori.

L’any passat, forem liders en Espanya en l’aportacio del P.I.B. en un percentage del 3’9% , a pesar d’aixo, seguim sent una de les comunitats en l’inversio mes baixa per part de l’Estat Espanyol.

¿I a que se destinen els diners dels valencians? Ni a millorar l’economia, ni l’industria, ni l’agricultura, ni protegir el nostre patrimoni, ni en educacio, ni en tindre la ciutat neta, ni millorar el transport public i les infraestructures…. No, el Govern Valencià invertix en catalanisme, en mes que sustancioses subvencions a entitats catalanistes com l’AVL, ACPV, o Escola Valenciana, entre atres, o inclus directament, subvencionant iniciatives catalanes com vilaweb, racocatala.cat o a cumbres pancatalanistes com l’EURAM que rebe diners publics sense cap justificacio per part de Ribo.

Pero esta subvencio sistematica al catalanisme per part del Govern valencià, es nomes una mostra de l’implicacio dels nostres politics en el moviment pancatalaniste, nomes n’hi ha que vore qui ha participat en el proyecte mencionat en l’articul, un proyecte que llunt de ser autonom, es purament politic: Ximo Puig (President de la Generalitat) Josep Giner Boira (secretari autonomic de vertebracio del territori) Joan Francesc Mira (expresident de ACPV). Tots ells treballen no per Valencia, sino per Catalunya, eixa es la seua prioritat. 
 Volen justificar en mentires historiques i falses promeses de futur una unio territorial que llunt de beneficiar-mos, mos anularía encara mes com a poble i mos furtaría molt mes que l’identitat. Que no vos enganyen. S’està fomentant el mes pur anti-valencianisme i la destruccio de nostra terra tant a nivell cultural i identitari, com economic, perque no mos enganyem, eixa suposta unio dels territoris del denominat “arc mediterrani” junt a l’habitual menyspreu d’Espanya i d’Europa cap a la nostra economía, agricultura i en general cap als nostres interessos, serien finalment la ruina d’una terra que ha segut historicament, i a pesar dels molts atacs que ha patit, rica en tots els aspectes.

Este proyecte illegal i anticonstitucional es una porta oberta per a completar el genocidi cultural que des de fa anys, s’inicià contra la cultura valenciana a través de molts ambits com l’economic, llingüistic, educacional, historic, cultural …. I una autentica profanacio contra l’identitat del Poble Valencià.  

No som moneda de canvi, no som un joguet per a Madrit, ni una sucursal de Barcelona. Ya està be de que facen en mosatros lo que vullguen… es hora de que sigam els valencians el que marquem qué volem ser. Perque si som lo que som, serem, si som lo que son, mai serem.

Este articul prove de Grup d'Accio Valencianista
http://www.gav-valencianistes.com

La direccio d'esta noticia es:
http://www.gav-valencianistes.com/modules.php?name=News&file=article&sid=919