Vine a l'encontre d'estiu de les JJGAV
Data 19-07-2017
Tema Comunicats GAV


Un any mes, les Joventuts del GAV celebrem el nostre encontre d’estiu. En esta ocasio, el plan es immillorable, i promet ser el millorencontre JJGAV dels ultims temps en activitats valencianistes, reivindicatives, culturals i com no, divertides.

El proxim dumenge 23 de juliol, mos desplaçarem fins al poble valencià de Bunyol, ric en historia i naturalea, a on visitarem el Castell, que seguix viu encara a dia de hui en cases, i gran estat deconservacio,  en un breu recorregut historic i de llegenda. Acabarem la visita cultural despenjant una gran Real Senyera de la muralla del Castell en una impactant image.

Seguidament, agarrarem cami fins a aplegar a la “Cova de La Paloma” un parage natural impactant, en una ampla i fresca cova, i un llaguetperfecte per a refrescar-se a on passarém la resta del dia, en una reunio de treball i breu charla formativa, i per supost jocs, banys, diversio i amistat.

Un dia de valenciania, joventut, germanor i diversio en la naturalea. Perfecte dia d’estiu que promet molt i que te permetra coneixer i fer amistat en jovens valencianistes com tu.  

Si eres Jove i Valencianiste i encara no t’has apuntat, fica’t en contacte en mosatros a través del nostre Facebook o correu electronic(info@gav-valencianistes.com) ¡no te pergues este dia inoblidable!


Este articul prove de Grup d'Accio Valencianista
http://www.gav-valencianistes.com

La direccio d'esta noticia es:
http://www.gav-valencianistes.com/modules.php?name=News&file=article&sid=917