ELS ANTIVALENCIANS TORNEN A CARREGAR CONTRA EL GAV
Data 23-06-2017
Tema Comunicats GAVDavant els atacs d’alguns mijos de comunicacio minoritaris contra la nostra entitat, el Grup d’Accio Valencianista mos veem obligats a realisar un comunicat rectificant les manipulacions, mentires i calumnies publicades contra el GAV, i el valencianisme.El Grup d’Accio Valencianista es una associacio Cultural apolítica, fundada en 1977 en l’unic objectiu de defendre i promocionar l’identitat valenciana en tots els seus aspectes, com consta en els nostres estatuts. El GAV va ser fundat per persones de totes les ideologies, incloent republicans, d'esquerres, i varis d'ells, nacionalistes valencians. En la nostra associacio, conviuen persones de totes les tendencies, a les que unix l’amor i el treball per l’identitat valenciana, mostra de gran tolerancia i respecte per les idees dels demes.

Com a entitat, mos desvinculem totalment d’ideologies i grups radicals i condenem la violencia. Per eixe motiu, les persones vinculades al GAV, que resultaren tindre relacio en grups extremistes, i que han creat crispacio i confusio en atres ideologies alienes al valencianisme i als fins de l’associacio, -persones que se mencionen en els articuls en qüestio- foren EXPULSADES de la nostra associacio, o declarades “non-grates”, entre elles a qui erroneament diuen que es President de Joventuts, ya que fon cesat del seu carrec quan s’aprobà la seua expulsio. Esta escassa minoría de persones que pogueren tindre relacio en grups radicals, no representen ni han representat el sentir majoritari ni institucional de l’entitat, com queda patent per la seuaexpulsio.

Per tant, tenint en conter que totes les acusacions contra la nostra entitat se basen en fotografíes i relacions personals d’ex-membres o antics simpatisants, que han segut expulsats; tota acusacio que intente vincular actualment al Grup d’Accio Valencianista en moviments radicals es en conseqüencia falsa i infundada.

Des del GAV no pensem tornar a permetre als traidors que noscontinuen insultant. Som una associacio cultural i apolítica en fins formatius i reivindicatius sempre en pro de la defensa de l’Identitat Valenciana, i no dubtarem en prendre mides llegals contra aquells que continuen atacant la nostra entitat en manipulacions i mentires en l’unic fi de desvirtuar a l’associacio que en mes decisio i llealtat als principis valencianistes, ha defes la seua Terra del genocidi cultural que patim per part d’una ideología que es purament imperialista, en vinculacio en l’alta burguesía i la política, que controla tots els seus resorts informatius i associatius, des de periodics, fins als coleges, en un autentic sistema de control i manipulacio de l’informacio i adoctrinament,  sense oblidar a alguns dels seus idols d’extrema dreta com el falangiste Joan Fuster. Els atacs sistematics que proferixen contra el GAV, no responen a la realitat, sino a l’intent per part del catalanisme d’acabar en la justa defensa del Poble Valencià que abandera el Grup d’Accio Valencianista abandera des de fa 40 anys.


Este articul prove de Grup d'Accio Valencianista
http://www.gav-valencianistes.com

La direccio d'esta noticia es:
http://www.gav-valencianistes.com/modules.php?name=News&file=article&sid=909