HOMENAGE A ANFÓS RAMON
Data 08-06-2017
Tema Comunicats GAV


El proxim dia 17 de Juny a les 18h, en la seu del Gup d'Accio Valencianista (Carrer Julián Peña,3, Valencia) se realisarà un homenage a Anfós Ramon i Garcia en el tercer aniversari de la seua mort.


Anfós Ramon fon el millor poeta en llengua valenciana dels ultims temps, ha segut l'escritor valencià mes guardonat en de 300 premis lliteraris, escrigue 12 llibres i mils de poemes.

Sense dubte Anfós Ramon ha segut un prohom valencià, el seu aportament a la llengua valenciana i a la nostra cultura es impagable, per aixo mos veem obligats a realisar este homenage, davant l'oblit institucional per part dels nostres governants de tan gran figura lliteraria, reclamant igualment per ad ell un carrer en el seu nom, honor que mereix sobradament.

L'acte contarà en una breu conferencia sobre la vida i obra d'Anfós Ramon i un recital poetic d'algunes de les seues magnifiques poesies.

Les entitats i associacions que vullguen adherir-se i participar en dit acte, podran comunicar-mos-ho a través del correu electronic: info@gav-valencianistes.com


Este articul prove de Grup d'Accio Valencianista
http://www.gav-valencianistes.com

La direccio d'esta noticia es:
http://www.gav-valencianistes.com/modules.php?name=News&file=article&sid=891