Falla Guillem Sorolla - Recaredo, guanyadors del Premi Valenciania 2017
Data 13-03-2017
Tema Comunicats GAV


En acabant d’una difícil deliberacio, ya que les falles presentaes enguany han donat uns resultats molt ajustats… el fallo del Jurat del PREMI VALENCIANIA ha recaigut enguany en la falla Guillem Sorolla – Recaredo, que ha presentat l’explicacio de la seua falla feta pel poeta En Josep Nebot i Tebar, que fa una crítica a la política valenciana d’abans, i d’ara, en el mes pur espirit i humor de la tradicio fallera. 
Ahir ferem entrega a la falla del Premi Valenciania 2017: el palet per a la falla, i el pergami per al poeta en Josep Nebot i Tebar, autor dels versos guanyaors d'enguany per la seua critica en defensa de lo valencià i per la seua gracia en fer-lo.
Volem donar les gracies a la Fallera Major Francisca, a Carles, President de la Falla i a tota la comissio per la vostra valenciania, per seguir resistint autenticament valencians, i per acollir-mos ahir en el seu casal. 
¡Enhorabona per tan bona crítica, per la defensa de la nostra identitat i per guanyar este premi!


Igualment donem les gracies a les demes falles que han participat enguany, i les felicitem de cor per la suea lluita en pro de la nostra identitat i la nostra festa, que es i deu seguir sent, VALENCIANA.

Vos informem tambe, de que pronte traurem una llista en les falles escrites en Normes del Puig que recomanem anar a vore estes Falles! – Si la teua falla, es una d’elles, fica’t en contacte en mosatros -.


Este articul prove de Grup d'Accio Valencianista
http://www.gav-valencianistes.com

La direccio d'esta noticia es:
http://www.gav-valencianistes.com/modules.php?name=News&file=article&sid=863