CRONICA DE L'INAUGURACIO DE LA NOVA SEU
Data 17-01-2017
Tema Comunicats GAV


El darrer dissabte, 14 de Giner, tingue lloc l’inauguracio de la nova seu del GAV. Una seu en la que alguns han treballat en esforç i dedicacio, per a que aplegara este dia; i per aixo, estem molt contents del gran exit de l’acte, que fon moderat per V. Zanon, membre de la Junta i que contà en parlaments de S. Ombuena en nom de les Joventuts del GAV, i de Pepe Alba, President en Funcions de l’entitat. La reflexio positiva i visio de futur de la Joventut, se juntaren en l’emotiu discurs de qui ha vixcut el GAV des del seu naiximent.


En acabant de la benediccio del local, que se fiu com ferem en son dia en la seu de Pintor Gisbert, se proyectà una versio ampliada del video en fotografies historiques del Grup d’Accio Valencianista fins a l’actualitat, en una benvinguda a la nova seu del carrer Julián Peña, la Casa del Valencianisme.Entonarem solemnement els Himnes de Lluita i Regional en una seu tan plena, que alguns vixqueren l’acte des del carrer. No podem estar mes satisfets en la resposta per part de tot el mon valencianiste, que acodí a celebrar en un Vi d’Honor en cava i dolços valencians, un dia tan important i historic per a mosatros. Socis, simpatisants, membres d’atres associacions, veïns… Moltes gracies per vindre,per acompanyar-mos, va ser una alegria vore tantes cares conegudes (i tambe algunes noves) en el primer dia de vida d’una seu que volem que siga el punt d’unio i de força del valencianisme.

Per tots els proyectes que vindran, pels anys de lluita que mos queden, per la germanor que tots desigem, per la joventut valencianista… Pel nostre futur, esperem que com este dissabte, recordeu en el futur que la seu del GAV vol ser i es la casa de tots els valencianistes.

 Gracies per iniciar en mosatros esta nova etapa tan ilusionant.


Este articul prove de Grup d'Accio Valencianista
http://www.gav-valencianistes.com

La direccio d'esta noticia es:
http://www.gav-valencianistes.com/modules.php?name=News&file=article&sid=832