INAUGURACIO DE LA NOVA SEU DEL GAV
Data 03-01-2017
Tema Comunicats GAV


S'acosta un dia historic per al GAV: el dissabte 14 de Giner de 2017 a les 18h sera l'inauguracio de la nova seu del Grup d'Accio Valencianista del Carrer JULIÁN PEÑA, 3 en Valencia. 

En un acte en el que celebrem que per fi, el GAV i el valencianisme tenim nostra propia casa, brindarem en un vi d'honor a la salut de tots els anys que mos queden fent valencianisme, dels nous temps que venen, en una nova casa que mos permetrà no nomes actualisar-mos i renovar nostra image, sino sobretot, la posibilitat d'invertit molt mes en valencianisme. 

Volem que tots sigau par d'esta nova etapa, i que vos sintau com en casa en la seu del GAV. Hem treballat molt dur estos ultims mesos, i esperem poder contar en tots vosatros per als nous proyectes, per a "viure" la nova seu. Per aixo esteu tots convidats a l'inauguracio del dia 14: socis, simpatisants, entitats valencianistes.... Esperem vore-vos a tots junt a mosatros en un dia tan important com historic.

Per aplegar a la nostra seu, que se troba entre l'Avinguda del Cid i el Carrer Linares (continuacio d'Angel Guimera), se pot agarrar tant el metro (Avinguda del Cid, línies 3, 5 i 9; o Angel Guimerà, linies 1,2,3,5 i 9) com l'autobus (linies 3, 67, 70, 72, 89, 90, N4, N5, N89, N90) o autobusos interurbans, molts dels quals tenen parada en l'Avinguda del Cid.

Esperem contar en la vostra assistencia. 


Este articul prove de Grup d'Accio Valencianista
http://www.gav-valencianistes.com

La direccio d'esta noticia es:
http://www.gav-valencianistes.com/modules.php?name=News&file=article&sid=831