VII CERTAMEN POETIC "PARLANT EN AUSIAS MARCH"
Data 22-12-2016
Tema Comunicats GAV


Un any mes, el Grup d´Accio Valencianista, celebra el tradicional homenage a Ausias March, vos convidem a participar en el certamen poetic presentant un poema i a assistir a l'acte que celebrarem el proxim 4 de març de 2017 a les 12:30h en la tomba d´Ausias March en la Catedral de Valencia (Porta de l'Almoina)


Vos esperem.


CONDICIONS DEL CERTAMEN   

1. Els poemes que participen en el Certamen Poetic hauran d'estar escrits en Llengua Valenciana (Normes d'El Puig).

2. Podran participar tots els que ho desigen en un poema d’entre dos i huit versos de metro, tematica i rima de lliure eleccio. Sense cap llimit, patriotics, d'amor, etc.

 3. El treball no anira firmat, durà un lema i anira dins d'un sobre tancat. Fora dira simplement “Poema”. A part en un atre sobre tancat es repetirà el lema en l'exterior. Dins d'este anira el nom, llinages, domicili i telefon. Tots els dilluns, dimecres i dijous de 17:00 a 20:30h. fins al 15 de Febrer, se poden entregar els poemes en la Secretaria del Grup d'Accio Valencianista, c/ Julián Peña, 3; 46018 Valencia. Tef: 963412222. Correu-e: info@gav-valencianistes.com Web: http://www.gav-valencianistes.com

4. Es donarà difusio als treballs entregats. Seran publicats en la revista SOM, i en el poemari recull d'este Certamen.

5. Els treballs no seran tornats, respetant la propietat intelectual de l'autor i cedint els drets al Grup d'Accio Valencianista. Tindran millor consideracio els poemes que s'expressen com si estigueren parlant en Ausias March. Nom que porta este Certamen. La resolucio del jurat serà inapelable.

6. El poeta premiat en el Certamen Poetic Parlant en Ausias March, llegirà el seu poema en l'acte que el primer dissabte del mes de març el GAV fara en la tomba d'Ausias March, Catedral de Valencia, a les 12.30h (porta de L'almoina). Els atres poemes presentats tambe seran llegits pels seus autors. A soles se podran llegir els 10 o 12 que primer se presenten (qüestio de temps).

7. Cada any el poema guanyador formarà part d'una estrofa dins del poema Parlant en Ausias March que escomençàrem a escriure l'any 2011; esta será “L’Estrofa d’Honor”. Tambe rebra un pergami que l'acreditarà com a guanyador.

8. Este Cartamen fon creat en anim de continuitat, per lo que volem que la seua flama mai s'apague.


Este articul prove de Grup d'Accio Valencianista
http://www.gav-valencianistes.com

La direccio d'esta noticia es:
http://www.gav-valencianistes.com/modules.php?name=News&file=article&sid=830