PRESENTACIO DEL LLIBRE “EN QUIXOT DE LA MANCHA” ESTE PROXIM DIJOUS 30 EN LA SEU DEL GAV
Data 29-06-2016
Tema Comunicats GAV


Este proxim dijous, ultim del mes de juny, el Grup d´Accio Valencianista, te el plaer de contar en la presentacio del  Quixot de la Mancha, traduït a la llengua valenciana.  De la ma de la Plataforma En Quixot ya parla valencià. Lliderada per  Juan Rafael Giménez president l´associacio Renovacio cultural valenciana, editora del llibre.


Esta plataforma ha treballat per a fer possible este gran proyecte originari de Jesús Moya Casado, el traductor d´esta obra tan famosa i reconeguda a nivell mondial i especial per als valencians per les mencions de les frases del Quixot com la que l’autor, Cervantes, parla de la dolça llengua valenciana o la salva de la cremà del Tirant lo Blanch.

Esta obra tan necessaria per al mon cultural valencià ha tingut un llaborios treball que ha contat en una gran  colaboracio, com es, la del escritor Joan Benet Rodriguez i Manzanares com a corrector i José Miguel Alguer Romero com a ilustrador, entre atres.

L'event escomençarà a les 20 hores del dijous 30 de Juny, en la seu central del GAV. C/Pintor Gisbert,17 del cap i Casal, sent l'entrada al mateix lliure. Tancarem l'acte en la tradicional “picaeta valenciana” del GAV. Finalisant aci l'actual curs cultural, ya que com ve sent costum, en Juliol i Agost no se realisaran conferencies.


Este articul prove de Grup d'Accio Valencianista
http://www.gav-valencianistes.com

La direccio d'esta noticia es:
http://www.gav-valencianistes.com/modules.php?name=News&file=article&sid=816