ADOCTRINAMENT ANTIVALENCIÀ EN LA SAFOR (TROBADES 2018)
Data 12-05-2018
Tema Comunicats GAV


De nou i com tristament ve sent costum, se celebraran les trobades catalanistes d´escola valenciana, un acte infame d´adoctrinament  que disfraçat de cultura valenciana, busca fer mella en els mes bulnerables a qualsevol manipulacio, els chiquets,  que si ya de per si patixen estos atacs en els coleges, mes encara si s´afigen jornades deportives, didactiques, musica, i entreteniments que tambe engloben a la familia que alli els acompanya. Multiplicant mes si cap, una ideologia, unes costums i una cultura que plena de contaminacio, busca crear nous nius de catalanisme.

Es sabut per tots, que estos moviments en estrategia sociologica i gran base economica (rebent grans subvencions per la Generalitat valenciana i catalana i comerçant en els coleges) Tenen facilitat d´expansio i difusio, pero com dia el pare  Guinot, el catalanisme es una moda que passarà. Alguns diuen que pot ser un transcurs llarc o tal volta tinga els dies contats i una mostra es la que fa uns dies tingue lloc en la localiatat d´Alcalalí, a on un concejal del historic catalaniste PSOE, se va pronunciar en contra de este acte infame que son les ´trobades` catalanistes.  

Un sentit comu que tindra les seues conseqüencies per a un concejal que com atres ha donat un pas valent pronunciant-se per una realitat, deixant a un costat la butaca politica, la vergonya o al persecucio que pot aplegar a dur el revelar-se contra un acte que ajuda cada volta mes a expandir el genocidi cultural que patim els valencians dia a dia des de fa decades.

Podran inventar, insultar i despreciar, pero mai podran canviar a tot un poble i manco este fi de semana en Ador i Palma de Gandia, localitats de la Safor, la terra  dels classics valencians del segle d´or que goja la llengua valenciana d´Ausias March, Joan Martorell i Roiç de Corella. Que deixaren un llegat junt a atres classics de les lletres valencianes  en una comarca que sap qui es, com son i lo que volen ser.

¡El poble valencià ni se rendix ni se rendirà!

                                                                                                                 
                                                                                                                                -Grup d´Accio Valencianista-


Este articul prove de Grup d'Accio Valencianista
http://www.gav-valencianistes.com

La direccio d'esta noticia es:
http://www.gav-valencianistes.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1031