FINS SEMPRE, NACHO SANTODOMINGO
Data 21-02-2018
Tema Comunicats GAV


El pasat divendres 16 de febrer reberem la terrible noticia del falliment d'un historic del GAV, un Chiquet del Parterre, un referent per a les JJGAV, un gran valencianiste, un gran amic: Nacho Santodomingo, per als amics, Tro de Bac. Hem quedat desolats davant la noticia, i consternats acodirem al seu enterro, embolicant-lo en una Real Senyera, com ell haguera volgut, per a que duga en l'atra vida els colors de la seua Patria Valenciana. Lo que pugam dir d'ell es poc, com a persona i com a valencianiste. De cor, llamentem la seua perduda i el tirem i tirarem sempre a faltar.En honor a Nacho, publiquem este bonico adeu per part d'atre gran del GAV, bon amic de "Tro de Bac", que plasma el sentiment que portem tots en lo cor.
Com un tro
Com un tro ha retombat en els nostres caps la noticia de la teua despedida. No es un adeu mes d’un bon valencianiste que es retira cansat a casa, este, hui, no es el teu cas.
Criat com a chiquet del Parterre, vivires en companyia de molts historics, dies magics i nits fatidiques; revivint una i mil voltes velles batalles mos ensenyares a sobreviure en el carrer, convertint-te en eixe mit de les joventuts al qui tots reverenciarem alguna volta. Tu mos ensenyares a buscar mensages, a idear noves estrategies, inclus a cuinar les millors paelles o recitar els mes humoristics versos, pero mai a dir-te adeu.
Hui la vella guardia està de dol, les joventuts desconsolades i el grup desvalgut. Com be saps estavem tots afaenats en els preparatius del segon fatidic aniversari del adeu de Vicent, i casi no mos enterarem  del teu. No fa falta que te diga que estem intentant alçar-mos de nou, tu mos espentaves, i hem tornat a perdre eixe muscle en el que recolzar-mos. Pero lo que mes mos fot es no poder-te despedir com mereixies, no poder haver-te donat les gracies com t’agradava, recolzats en la barra, pot en ma i, sense importar si reviviem batalles o buscavem solucions, perque tu sempre tenies resposta i el somriure en el rostre. Encara que el geni te traicionara en mes d’una ocasio, has segut sempre un bon espill.
Poques coses em queden per dir-te en esta curta despedida, mes que tingues sort alla a on vages i mos dugues sempre en lo cor, com mosatros ho farem, encara que siga en eixe costat ple d’espines sagnants en el que guardem les derrotes, els desencants i ad eixa gran gent que un dia mos deixà en l’esperança de tornar a vore viva a ValÚncia i renaixcuts als valencians.
Fins sempre germa, el meu mes sentit adeu Tro de Bac.

Ratblau

Este articul prove de Grup d'Accio Valencianista
http://www.gav-valencianistes.com

La direccio d'esta noticia es:
http://www.gav-valencianistes.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1024