GRUP D'ACCIĶ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


20 de Marį de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: Conferencia de N'antoni Fontelles "Llengua Valenciana: processos d'assimilacio i suplantacio" (Modul B del Curs d'Historia i Cultura Valencianes)

Enviat per GAV el 16 de Giner de 2018
 
Comunicats GAVEl IV Curs d'Historia i Cultura Valenciana que co-organisem el Grup d'Accio Valecianista, L'Institut d'Estudis Valencians i el Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana inaugura el seu Modul B en una magnifica conferencia de N'Antoni Fontelles  i Fontestad, membre de l'INEV i Premi Llealtat 2017. La conferencia, que es celebrarà el dimecres 17 de giner a les 18:30h en la seu de GAV es titula "Llengua Valeciana: processos d'assimilacio i suplantacio". L'entrada sera lliure per a totes aquelles persones que estiguen interessades en la situacio social de la Llegua Valenciana.

Antoni Fontelles i Fontestad es escritor, professor i periodiste, membre de l’Institut d’Estudis Valencians i Premi Llealtat del Grup d'Accio Valencianista en 2017; està especialisat en llingüistica i entre les seues publicacions destaquen la Gramatica de la Llengua Valenciana, la Flexio Verbal en la Llengua Valenciana i Societat, Ciencia i Idioma Valencià. Ademes, es coautor de les Normes de la Llengua Valenciana i del Diccionari Valencià-Castellà. Fon guanyador entre atres del premi Excelentissim Ajuntament de Valencia dels Jocs Florals de Lo Rat Penat de l’any 1995 per la seua obra Societat, Ciencia i Idioma Valencià i director dels Cursos de Llengua i Cultura de la mateixa institucio. Tambe voldriem destacar la seua participacio en el Ier Congres de la Llengua Valenciana i en el V Congres Internacional d’Estudis Occitans.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.14 Segons