GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


20 de Març de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: El GAV demana a l'Elig CF que utilise la Llengua Valenciana en la seua web

Enviat per GAV el 15 de Giner de 2018
 
Comunicats GAVDes de el Grup d'Accio Valencianista entitat cultural fundada en 1977 en la finalitat de velar i defendre les senyes d'identitat valencianes, solicitem que la Llengua Valenciana siga utilisada per l'Elig Club de Futbol, en tots els mijos de comunicacio que dispon el club. Per aixo lis he fet aplegar esta carta:L'Elig Club de Futbol es un dels clubs deportius mes importants del Regne de Valencia, per aixo desigem i solicitem que la Llengua Valenciana este present en el dia a dia del club. Per lo que esperem que en la major brevetat possible la web de l'Elig C. de F. ( www.elchecf.es) tinga l'opcio de poder ser visualisada en nostra llengua materna, aixina com els comunicats oficials i les xarcies socials del club.


Recordem a l'Elig C. de F. que tal i com arreplega l'Estatut d'Autonomia en l'articul 6: "La llengua pròpia de la Comunitat Valenciana és el valencià. L’idioma valencià és l’oficial a la Comunitat Valenciana, igual que ho és el castellà, que és l’idioma oficial de l’Estat. Tots tenen dret a conéixer- los i a usar-los i a rebre l’ensenyament del, i en, idioma valencià. Ningú no podrà ser discriminat per raó de la seua llengua. S’atorgarà especial protecció i respecte a la recuperació del valencià", per lo que preguem que promocionen i gasten la llengua valenciana ademes del castella com venen fent fins ara, terminant aixina en una discriminacio als aficionats ilicitans valenciaparlants.


Els aconsellem que la normativa que utilisen per al valencià siga les Normes d'El Puig, ya que son les uniques que respecten l'identitat llingüistica de nostre poble i les mes proximes als usuaris. Recordar-los que estes normes son utilisades per institucions culturals de gran prestigi especialisades en materies llingüistiques com l'Institut d'Estudis Valencians o la Real Academia de Cultura Valenciana.


Quedem a la seua total disposicio i vos oferim de forma desinteressada l'assessoraments dels nostres professors de Llengua Valenciana i historiadors per al tema expost.


Reban una cordial salutacio.


  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.16 Segons