GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


20 de Març de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: CONCURS FALLER "Premi Valenciania"

Enviat per GAV el 15 de Giner de 2018
 
Comunicats GAVUn any mes, el GAV volem ofeir un premi a una de les festes mes importants i mes internacionals de la Cultura Valenciana: LES FALLES. Sense dubte un dels que deurien de ser bastio de resistencia de l'identitat i la tradicio valenciana, les falles no poden deixar de participar en este PREMI VALENCIANIA. 

BASES   DEL  CONCURS  
La finalitat d'este concurs es premiar la valenciania de les Falles, aixina que la poesia que se presente ha d'exalçar qualsevol dels aspectes de la cultura, la llengua, l'historia... del nostre Regne de Valencia.    

El premi se regularà segons les següents bases: 
  
1.- En el premi podran participar totes les falles del Regne que ho vullguen fer.  
2.- Al premi no es presentarà el Llibret sancer, sino soles la poesia feta per a una de les escenes de la falla, que pot ser de la major o de l’infantil.  
3.- Es indispensable que la poesia presentada, estiga escrita en valencià segons les Normes d'El Puig.  
4.- El Jurat valorarà primordialment lo dit en l'encapçalament d'estes Bases, és dir, que la poesia exalçe qualsevol dels aspectes de la cultura, la llengua, l'historia... de nostre Regne de Valencia, podent quedar desert el premi si aixina ho creu convenient el Jurat.    
5.- La poesia pot presentar-se en qualsevol metrica i en qualsevol rima.     
6.- El determini de presentacio es des del 5 de decembre al 28  de febrer.   
7.- Hi haura soles un premi, que sera un estandart.    
8.- El Premi sera entregat a la falla guanyadora el dia 11 de març.     
9.- La participacio en este premi, supon l'acceptacio de tot el contingut d'estes bases. Per a qualsevol supost no arreplegat en estes bases, sempre prevaldra lo que diga el Jurat. 

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.16 Segons