GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


20 de Marē de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: VIII Certamen Poetic Parlant en Ausias March

Enviat per GAV el 7 de Giner de 2018
 
Comunicats GAVUn any mes tenim el plaer de convidar-vos a participar en el nostre Certamen Poetic "Parlant en Ausias March", tant en la composicio de poemes per al mateix, com en la l'assistencia a l'acte que celebrarem en la Seu del Cap i Casal, la Catedral de Valencia a principis de març.

A continuacio podeu trobar les bases per a la participacio en el VIII Certamen:


                                                      VIII CERTAMEN POETIC PARLANT EN AUSIAS MARCH 
                                                                     CONDICIONS DEL CERTAMEN 

1. Els poemes que participen en el Certamen Poetic hauran d'estar escrits en Llengua Valenciana (Normes d'El Puig). 

2. Podran participar tots els que ho desigen en un poema d'entre dos i huit versos de metro, tematica i rima de lliure eleccio. Sense cap llimit, patriotics, d'amor, etc. 

3. El treball no anira firmat, dura un lema i anira dins d'un sobre tancat. Fora dira simplement “Poema”. A part en un atre sobre tancat es repetirà el lema en l'exterior. Dins d'este anira el nom, llinages, domicili i telefon.             
Tots els dies de dilluns a divendres de 17:30 a 21h. fins al 15 de Febrer, pots entregar el      teu poema en la Secretaria del Grup d'Accio Valencianista, carrer Julian Peña, Nº 3 CP  46018 Valencia Tef: 96 341 22 22. Web: http://www.gav-valencianistes.com. 

4. Es donarà difusio als treballs entregats. Seran publicats en la revista SOM, i en el poemari recull d'este Certamen. 

5. Els treballs no seran tornats, respetant la propietat intelectual de l'autor i cedint els drets al Grup d'Accio Valencianista. Tindran millor consideracio els poemes que s'expressen com si estigueren parlant en Ausias March. Nom que porta este Certamen. La resolucio del jurat sera inapenable. 

6. El poeta premiat en el Certamen Poetic Parlant en Ausias March, llegirà el seu poema en l'acte que el primer dissabte del mes de març el GAV fara en la tomba d'Ausias March, Catedral de Valencia, a les 12.30h (porta de L'almoina), en cas d'empat el guardonat sera el primer poema que se presente. Els atres poemes presentats tambe seran llegits pels seus autors. A soles se podran llegir els 10 o 12 que primer se presenten (qüestio de temps). 

7. Cada any el poema guanyador formarà part d'una estrofa dins del poema “Parlant en Ausias March” que escomençarem a escriure l'any 2011. Esta sera “L'ESTROFA D'HONOR”. Un pergami l'acreditara com a guanyador. 


Este Certamen fon creat en anim de continuitat, per lo que volem que la seua flama mai s'apague.       

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.16 Segons