GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


20 de Març de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: EXIGIM A JOAN TARDÀ QUE RECTIFIQUE LES SEUES DECLARACIONS: ELS VALENCIANS NO TENIM RELACIO EN CATALUNYA I ELL NO MOS REPRESENTA

Enviat per GAV el 10 de Novembre de 2017
 
Comunicats GAV

Joan Tardà, en l'entrevista realisada en el programa de TVE “Los desayunos de TVE” esta semana, feu unes llamentables declaracions, afirmant que que ell continuarà en el Congres dels Diputats pese a que Catalunya puga independisar-se, ya que atres territoris dels imaginaris e inexistents "paisos catalans" seguixen formant part d'Espanya, cosa que pareix creure que li dona dret a representar-mos als valencians.


 Des del GAV, denunciem estes declaracions de Tardá, i rebugemtotalment l’idea en la que es basa. Igualment li recordem que ell ha segut elegit per Catalunya, pero en cap cas representa al poble valencià, per lo que no te cap autoritat sobre mosatros ni sobre el futur politic del Regne de Valencia, ni te cap autoritat per a parlar en el nostre nom dels interessos valencians. Els valencians tenim clar lo que som, i no volem que ell ni cap atre personage o partit pancatalaniste tinga la falta de respecte cap al poble valencià i cap a la llei de parlar de forma tan llaugera i taxativa sobre uns hipotetics futurs “paisos catalans”, ya que no nomes els valencians rebugem eixa tesis que es una aberracio historica, identitaria, cultural i llingüistica, sino que ademes vulnera el nostre Estatut d’Autonomia i molt especialment l’articul nº 145 de la Constitucio Espanyola en la que queda clar que “En ningún caso se admitirá la federación de ComunidadesAutónomas.”

Lo que els catalans facen en el seu ambit territorial vulnerant les lleis es el seu problema, i no mos incumbix als valencians, pero no tenen cap dret ni poder de decisio sobre mosatros, i no permetirem mes injerencies en el territori i competencies valencians del nacionalisme pancatalaniste. No som ni volem ser una sucursal de Catalunya en els seus hipotetics “paisos catalans”, i Tardà no te una base democraticani llegal per a autoimpodre’s els drets de representant del Poble Valencià, per aixo exigim: en primer lloc una rectificacio per part del Senyor Tardà, que retire les seues afirmacions vinculant al territori valencià en el català; en segon lloc una reprobacio del Congres dels Diputats a Joan Tardà per ignorar la Constitucio plantejant una ruta que vulnera entre atres, l’articul 145 de la mateixa; i en tercer lloc una denuncia inflexible dels politics valencians contra esta nova ingerencia del pancatalanisme en l’ambit i autonomía del Regne de Valencia. 

No som moneda de Canvi. 

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.16 Segons