GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


20 de Març de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: ¡TORNEM AL PARTERRE!

Enviat per GAV el 26 d'Octubre de 2017
 
Comunicats GAVEl Proxim dumenge 29 d'octubre celebrem l'acte principal de celebracio del 40 aniversari de la nostra entitat, una recreacio dels tradicionals DUMENGES DEL PARTERRE, en una solemne Jura a la Real Senyera.

Qué millor manera de celebrar una data tan especial que en una festa en el Parterre en parlaments d'un dels "chiquets del Parterre" protagoniste en auqella epoca d'anecdotes valencianistes vixcudes des de la visio infantil, una veterana del GAV com es Lola Garcia Broch immillorable quan de fer parlaments se trata, i l'actual Presidenta de les Joventuts, filla i neta de valencianistes que vixqueren tambe eixa historia del GAV que recordem i celebrem en este acte. Finalment, el nostre president, Pepe Alba, un dels mesveterans en actiu, mos dedicarà unes paraules. 


L'acte continuarà en una dançà per part del grup de dançes de "El Pilo" de Burjassot, en la pronunciacio d'una emotiva Jura de Llealtat a la Real Senyera seguida de la Jura Solemne a la Real Senyera en la que tots els valencianistes presents podran besar en senyal de fidelitat la nostra replica facsimil de la Real Senyera.


Balls, musica, parlaments, la Jura a la Real Senyera, i sobretot eixe espirit d'unio i germanor valencianista del Parterre i del Grup d'Accio Valencianista. Esperem vora-vos a tots, valencianistes i entitats, junt a mosatros per a celebrar un moment tan especial. 

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.16 Segons