GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


20 de Marē de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
CONFERENCIA 40 ANIVERSARI. VIVENCIES VALENCIANISTES.

Enviat per GAV el 26 d'Octubre de 2017
 
Comunicats GAVEste mes celebrem el 40 aniversari del Grup d'Accio Valencianista, i com al primer acte d'esta celebracio, oferim una conferencia tematica l'ultim divendres d'Octubre dia 27 a les 20h en la nostra seu.

La conferencia constarà d'uns breus parlaments contant capituls de l'historia del GAV a traves de les vivencies de 5 veterans de la nostra associacio: Lola Garcia Broch, Pepe Alba, Concha de Baixauli i Paquita Chilet. Parlaran d'eixe context que feu naixer l'esperit del GAV, dels inicis de l'associacio i de moltes atres anecdotes vixcudes a lo llarc d'estos 40 anys d'historia. Per a finalisar, Voro Martinez donarà una visio critica fonamental per a raonar sobre el nostre passat, el nostre present i el nostre futur.


Sera en definitiva, una conferencia formativa i emotiva seguida de la tradicional picaeta, durant la qual, de segur seguiran les anecdotes i els recorts de la llarga i viva historia del Grup d'Accio Valencianista.


  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.14 Segons