GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


20 de Març de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: CONVOCATORIA PER AL 9 D'OCTUBRE

Enviat per GAV el 25 de Setembre de 2017
 
Comunicats GAVUn any mes, s’acosta el dia dels valencians, del valencianisme, del GAV: el 9 d’Octubre, i com venim fent des de fa 40 anys, el Grup d’Accio Valencianista ho celebrarem com a estandart historic del valencianisme cultural, com aixina ho expresa el nostre cartell d’enguany, inspirat en un dels historics cartells del 9 d’Octubre.


Com es costum, estarem baix l’estatua de Vinatea en la plaça de l’Ajuntament de Valencia a les 10:30 del matí per a desfilar en la provesso civica en honor a la nostra Real Senyera, i reivindicant sempre la defensa de la nostra identitat que cada dia està mes amenaçada. Com sempre, vos esperem a tots, en vostres Reals Senyeres, per a desfilar junt a mosatros i junt a les nostres Joventuts.

En acabant de la provesso tornarem a la nostra seu del C/ Julián Peña per a fruir d’una paella de germanor a preus populars, i d’una agradable vesprà entre valencianistes. Tots els valencianistes esteu convidats, pero es necessari reservar el puesto pal dinar ya que tindrem un numero maxim de cadires. La reserva se pot fer en el 963412222, en info@gav-valencianistes.com o per mensage privat en el nostre Facebook, abans del dia 7 d’Octubre.

Ademes, enguany vos convidem a tots, persones i entitats valencianistes a unir-vos a mosatros en la campanya digital de les Joventuts del GAV per al 9 d'Octubre, utilisant els hashtags #TotsAUnaVeu #SomRegne demostrant l'unitat i desig de cooperacio del valencianisme cultural.

Des de 1977 el GAV ha abanderat el valencianisme cultural, en una forta presencia en este dia tan especial. En el nostre 40 aniversari, no ho dubtes, vine en el GAV i passa a formar part de l’historia del valencianisme ¡T’esperem!

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.15 Segons