GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


12 de Decembre de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: Vine a l'encontre d'estiu de les JJGAV

Enviat per GAV el 19 de Juliol de 2017
 
Comunicats GAVUn any mes, les Joventuts del GAV celebrem el nostre encontre d’estiu. En esta ocasio, el plan es immillorable, i promet ser el millorencontre JJGAV dels ultims temps en activitats valencianistes, reivindicatives, culturals i com no, divertides.

El proxim dumenge 23 de juliol, mos desplaçarem fins al poble valencià de Bunyol, ric en historia i naturalea, a on visitarem el Castell, que seguix viu encara a dia de hui en cases, i gran estat deconservacio,  en un breu recorregut historic i de llegenda. Acabarem la visita cultural despenjant una gran Real Senyera de la muralla del Castell en una impactant image.

Seguidament, agarrarem cami fins a aplegar a la “Cova de La Paloma” un parage natural impactant, en una ampla i fresca cova, i un llaguetperfecte per a refrescar-se a on passarém la resta del dia, en una reunio de treball i breu charla formativa, i per supost jocs, banys, diversio i amistat.

Un dia de valenciania, joventut, germanor i diversio en la naturalea. Perfecte dia d’estiu que promet molt i que te permetra coneixer i fer amistat en jovens valencianistes com tu.  

Si eres Jove i Valencianiste i encara no t’has apuntat, fica’t en contacte en mosatros a través del nostre Facebook o correu electronic(info@gav-valencianistes.com) ¡no te pergues este dia inoblidable!

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.16 Segons