GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


12 de Decembre de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: FELICITACIONS A L'EDIL D'ALCALALI PER LA SEUA VALENCIANÍA

Enviat per GAV el 22 de Juny de 2017
 
Comunicats GAV
Des de el Grup d'Accio Valencianista, entitat fundada en l'any 1977 en la finalitat de defendre l'identitat valenciana, volem felicitar a l'edil del PSOE d'Alcalalí, Bernardo Ferrer, per la seua gran valentia i defensa de lo valencià i dels nostres chiquets.En l'ultim ple celebrat en Alcalalí, l'edil votà en contra de que les Trobades d'Escola Valenciana se celebraren en dita localitat, pel fet de ser "un acte d'adoctrinament i catalanisacio de l'alumnat". Una afirmacio totalment verídica i patent, ya que en estes Trobades dirigides a menors, es habitual vore simbologia politico-ideologica, com banderes anticonstitucionals dels ficticis "països catalans" i atres ferramentes habituals en l'adoctrinament catalaniste, com l'ensenyança del catala en lloc de la nostra dolça llengua valenciana, un pilar basic del genocidi cultural que patim els valencians.

La catalanisacio present tant en els encontres de l'empresa privada "Escola Valenciana" com en la majoria d'aules valencianes, no nomes es un llamentable atac contra la realitat historica valenciana, i forma part d'un proces de despersonalisacio de la nostra identitat a tots els nivells, sino que ademes, incumplix l'Estatut d'Autonomia, la Constitucio Espanyola i el Drets del Menors -destacant la falta de llibertat d'expresio i llibre desaroll de la personalitat i opinio dels menors-  com se desglosa en la campanya contra l'adoctrinament i l'acossament escolar que llançà el Grup d'Accio Valencianista fa uns mesos.

Des de el GAV oferim nostre total soport a l'edil socialiste i mos oferim a realisar una Trobada Valencianista en Alcalalí, a on s'ensenye nostra autentica llengua valenciana en les uniques normes purament valencianes (Normes d'El Puig), nostra historia sense manipulacions i nostres tradicions. En dita Trobada no s'adoctrinaran ni politisaran als menors baix l'imperialisme del pancatalanisme, com passa en les Trobades d'Escola Valenciana, sino que s'oferirà als chiquets i chiquetes una oportunitat unica de coneixer la seua herencia cultural en un ample palmito d'activitats de tot tipo, en les que estem segurs que tant menors com adults, podrien dependre i fruir.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.15 Segons