GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


12 de Decembre de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: HOMENAGE A ANFÓS RAMON

Enviat per GAV el 8 de Juny de 2017
 
Comunicats GAVEl proxim dia 17 de Juny a les 18h, en la seu del Gup d'Accio Valencianista (Carrer Julián Peña,3, Valencia) se realisarà un homenage a Anfós Ramon i Garcia en el tercer aniversari de la seua mort.


Anfós Ramon fon el millor poeta en llengua valenciana dels ultims temps, ha segut l'escritor valencià mes guardonat en de 300 premis lliteraris, escrigue 12 llibres i mils de poemes.

Sense dubte Anfós Ramon ha segut un prohom valencià, el seu aportament a la llengua valenciana i a la nostra cultura es impagable, per aixo mos veem obligats a realisar este homenage, davant l'oblit institucional per part dels nostres governants de tan gran figura lliteraria, reclamant igualment per ad ell un carrer en el seu nom, honor que mereix sobradament.

L'acte contarà en una breu conferencia sobre la vida i obra d'Anfós Ramon i un recital poetic d'algunes de les seues magnifiques poesies.

Les entitats i associacions que vullguen adherir-se i participar en dit acte, podran comunicar-mos-ho a través del correu electronic: info@gav-valencianistes.com

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.19 Segons