GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


12 de Decembre de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: El GAV demana a la Generalitat que torne a reconeixer els tituls de valencià en Normes d'El Puig

Enviat per GAV el 8 d'Abril de 2017
 
Comunicats GAV
  Des del Grup d'Accio Valencianista, entitat fundada en 1977 i que porta 40 anys promocionant i ensenyant la llengua i l’identitat valenciana, exigim que l’actual conseller de Cultura, el senyor Vicent Marzà torne a reconeixer l'oficialitat dels cursos de llengua valenciana que el GAV porta realisant des dels seus inicis.


 La Seccio de Pedagogia del GAV publicà diccionaris i llibres d'ensenyança a tots els nivells, aplegant a ser oficials els seus tituls pel decret del 19 de juliol de 1982 de la Generalitat Valenciana, sent Na MªAmpar Cabanes Consellera d’Educacio. Dita oficialisacio se feu efectiva per tal de garantisar “l’incorporació de l’idioma valencià al sistema d’ensenyança” contemplat en el Real Decret 2.003/1979.

Els cursos oferits per l’entitat han segut realisats per filolecs i professors de Llengua Valenciana, gent realment qualificada per a dita faena; i en l'actualitat son impartits per professionals de l'Institut d’Estudis Valencians, contant en gran afluencia de public de totes les edats i nivells. 

Des del GAV llamentem que el Govern perseguixca i discrimine a les persones, editorials i entitats, que utilisem les Normes d'El Puig mentres premia a les que utilisen les normes catalanistes de l'AVL, normes que anulen la singularitat i identitat del valencià. Per aixo demanem que tots els tituls de Llengua Valenciana (Grup d’Accio Valencianista, Lo Rat Penat, Institut d’Estudis Valencians i Real Academia de Cultura Valenciana) tornen a ser oficials i no siguen discriminats per ser fidels a una normativa llingüistica purament valenciana. 

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.18 Segons