GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


12 de Decembre de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: Volem una RTVV en Llengua Valenciana

Enviat per GAV el 13 de Març de 2017
 
Comunicats GAVEl GAV ha desplegat una pancarta en el lema "Volem una RTVV en valencià Normes d'El Puig". davant de les alarmants noticies sobre la nova televisio "valenciana". Aci teniu el Comunicat que hem enviat a prensa.COMUNICAT DEL GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA FRONT A LA NOVA RTVV  

Davant les informacions publiques dels ultims dies en lo que tot apunta a que el nou canal de televisio public valencià serà un ent public de difussio del catalanisme en terres valencianes, el GAV ha volgut mostrar el seu rebuig d'esta actitut dels politics valencians que arraconen en estes accions, la cultura i l'idioma dels valencians.  

El GAV, entitat que ve defenent la llengua valenciana des de 1977, demana a la nova directora Ampar Marco, que la normativa ortografica utilisada en el nou canal autonomic siga la coneguda com Normes d'El Puig. Dita normativa es 100% valenciana, es la que mes proxima als valencianoparlants i l'unica que rebuja veus foranes que s'intenten impondre als valencians sense fonament historic o llingüistic. Al contrari que la normativa que utilisa l'Academia Valenciana de la Llengua (AVLL).  

Per atra banda destaquem que, una directora catalanista dubtosament elegida, el propi nom del canal autonomic copiat del lema de l'independentisme  catala, una agencia de publicitat elegida per al nom situà en Barcelona, son motius per a que els valencians tinguen desconfiança en els mensagens distorsionats i partidistes de les emissions que emetrà en el futur el nou canal.  

 Des del GAV  pensem que serà un canal per afavorir el tripartit catalaniste i suplantar, encara mes, la llengua valenciana, com en l'ultima etapa de Canal 9 on el tripartit es va fer amo dels mensages degut als descontents treballadors del canal igual que el PP feu tots els anys anteriors fent una televisio partidista.  

Per aixo la nostra entitat ha desplegat una gran pancarta en les immediacions de les instalacions de l'antiga Canal 9 (Burjassot), en la que se podia llegir: "Volem una RTVV en valencià ¡Normes d'El Puig!". No mos cansarém de demanar una nova RTVV de calitat, publica i en autentica llengua valenciana.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.15 Segons