GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


12 de Decembre de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: Falla Guillem Sorolla - Recaredo, guanyadors del Premi Valenciania 2017

Enviat per GAV el 13 de Març de 2017
 
Comunicats GAVEn acabant d’una difícil deliberacio, ya que les falles presentaes enguany han donat uns resultats molt ajustats… el fallo del Jurat del PREMI VALENCIANIA ha recaigut enguany en la falla Guillem Sorolla – Recaredo, que ha presentat l’explicacio de la seua falla feta pel poeta En Josep Nebot i Tebar, que fa una crítica a la política valenciana d’abans, i d’ara, en el mes pur espirit i humor de la tradicio fallera. Ahir ferem entrega a la falla del Premi Valenciania 2017: el palet per a la falla, i el pergami per al poeta en Josep Nebot i Tebar, autor dels versos guanyaors d'enguany per la seua critica en defensa de lo valencià i per la seua gracia en fer-lo.
Volem donar les gracies a la Fallera Major Francisca, a Carles, President de la Falla i a tota la comissio per la vostra valenciania, per seguir resistint autenticament valencians, i per acollir-mos ahir en el seu casal. 
¡Enhorabona per tan bona crítica, per la defensa de la nostra identitat i per guanyar este premi!


Igualment donem les gracies a les demes falles que han participat enguany, i les felicitem de cor per la suea lluita en pro de la nostra identitat i la nostra festa, que es i deu seguir sent, VALENCIANA.

Vos informem tambe, de que pronte traurem una llista en les falles escrites en Normes del Puig que recomanem anar a vore estes Falles! – Si la teua falla, es una d’elles, fica’t en contacte en mosatros -.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.28 Segons