GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


16 de Juliol de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: Concentracio contra l'EURAM i el proyecte dels "països catalans"

Enviat per GAV el 10 de Març de 2017
 
Comunicats GAVel Grup d'Accio Valencianista estigué ahir present junt a atres entitats, protestant contra l'infame acte de l'EURAM celebrat en el Palau de Congressos, del que efectivament s'han despenjat els presidents de les generalitats gracies a la presio eixercida pel món valencianiste.

En la concentracio se sentiren consignes en defensa de nostra terra i identitat, i en denuncia dels atacs que patim, i se tancà en un parlament expressant els motius pels quals mos concentrarem.
Agraïm a tots la vostra asistencia contra un acte tan ofensiu per al poble valencià. La lluita continua.MANIFEST DE LA CONCENTRACIO:
VALENCIANS i VALENCIANES, Estem una volta mes reunits, per a defendre l’identitat i els interessos valencians. Hui mostrem la nostra repulsa a un acte infame, un mes dels que per desgracia ya estem acostumats.

Un acte que ataca directament a diverses CCAA i inclus a territoris de fora d’Espanya, pero sobretot  al poble valencià, a la seua cultura, economía i identitat.

L´EURAM, Através del institut Ignasi Villalonga, ha organissat l’acte que se celebra hui en este Palau de Congressos, i no es una reunio de caracter empresarial que busca una millora en l’economia de lo que denominen “l’arc mediterrani”, venent uns suposts beneficis per als territoris i per al poble; sino que aprofitant el pretext economic, amaguen lo que realment es: el ranci proyectecte dels inventats “països catalans”.

¿I per qué s’amaguen? Per que saben que el Poble Valencià, no se quedarà indiferent davant d’este proyecte, ni permetrà que li canvien la Senyera, ni la seua llengua, ni que inventen un nom nou per al territorio, per aixo celebraven esta cumbre amagats, sense fer ruido, com han infiltrat el catalanisme en la nostra terra des de fa ya molts anys.Pero encara que volien, no han pogut pasar desapercibits, i hem fet publica la seua cumbre pancatalanista en nom i llinages, parlant a les clares per a que els valencians, vos enterareu dels pasos que seguixen donant-se per part de politics i empresaris, en pro d’esta aberracio histórica, cultural, llingüistica, llegal…. I en directa oposicio als nostres interessos com a valencians. Es per tant, una  cumbre que busca un benefici economic interessat en engrandir CATALUNYA, una anexio territorial, un parla en comu i una simbología compartida. Les conseqüencies per a Valencia, están clares: convertir-se encara mes en una sucursal de Catalunya. I dic “encara mes” perque a dia de hui, i no es una novetat, el Regne de Valencia, a pesar de ser una terra rica, en molts sectors que van des de l’agricultura fins al turisme, queda sempre marginà a l’hora de repartir els presuposts autonomics des de Madrit, que afavorix sempre a Catalunya. I no sent prou que Madrid s’oblide de mosatros, els propis politics valencians, en lloc de defendre els interessos del Poble Valencià, invertixen en catalanisme, i desestimen les oportunitats d’inversors, enviant-los a Catalunya.Per eixemple… ¿Sabieu que…..? S’han deixat pasar oportunitats d’acollir en Valencia seus com la central d’Amazon en Espanya… que enviaren a Catalunya, deixant perdre no nomes molts puestos de treball sino tambe una gran entrà de diners en la nostra Terra.El Port de Valencia, a pesar de ser historicament el principal port de lo que actualmente es Espanya, l’Estat invertix 11 voltes mes en el port de Barcelona que en el de Valencia. Els aeroports catalans, reben una inversio de 26 millons d’Euros mes que el conjunt d’aeroports valencians, a pesar de que lo Regne de Valencia, te un turismo molt mes compensat entre les diferents variants de turismo i el seu territori.L’any passat, forem liders en Espanya en l’aportacio del P.I.B. en un porcentaje del 3’9% , a pesar d’aixo, seguim sent una de les comunitats en l’inversio mes baixa per part de l’Estat.¿I a que se destinen els diners dels valencians? Ni a millorar l’economia, ni l’industria, ni l’agricultural, ni protegir el nostre patrimoni, ni en educacio, ni en tindre la ciutat neta, ni millorar el transport public i les infraestructures…. No, el Govern Valencià invertix en catalanisme, en mes que sustancioses subvencions a entitats catalanistes com l’AVL, ACPV, o Escola Valenciana, entre atres, o inclus directament, subvencionant iniciatives catalanes i catalanistes com vilaweb, raco.cat o esta mateixa cumbre de l’EURAM que ha rebut diners publics sense cap justificacio per part de Ribo.
Pero esta subvencio sistematica al catalanisme per part del Govern valencià, es nomes una mostra de l’implicacio dels nostres politics en el moviment pancatalaniste, nomes n’hi ha que vore qui es un dels movilisaors d’esta cumbre, Eliseu Climent, alma mater d’Accio Cultural del Païs Valencià i secretari de l’Institut Ignaci Villalonga que co-organissa esta cumbre. O l’important representacio política dels diferents territoris convidats a esta cumbre: Chimo Puig (Valencia), Carles Puigdemont (Catalunya), Francina Armengol (Balears) i Francisco Javier Lambán (Arago) junt a representants de Perpinyan i Andorra, que no obstant, gracies a la denuncia publica que hem fet des del mon valencianiste, que ha menejat tant a la prensa com al poble, s’han anat despenjant de la cumbre, quedant no obstant alguns carrecs politics de menor importancia, pero encara representatius com Enric Morera (President de les Corts Valencianes), Oriol Junqueras (Vicepresident de la Generalitat de Catalunya), Gabriel Barceló (vicepresident del Govern de les Illes Balears).Ademes, el recolzament de diferents ajuntaments valencians a l’EURAM es tambe significatiu, de com els interessos dels nostres politics, no corresponen en els del Poble: Ajuntament de Valencia, Castello, Gandia, Sagunt, Manises, Alcoi, Torrent, Alzira, Tavernes de Valldigna, Altea, Vinaros, Benicarlo, Alfas del Pi, Xativa, la Pobla de Vallbona, Denia, Vila-Real, Xabia, Alboraya, Burjassot.  Vos convidem, si els vostres ajuntament están en esta llista, que feu una queixa formal en els mateixos, perque en nostres diners, i la representacio dels nostres politics, s’esta fomentant el mes pur anti-valencianisme i la destruccio de nostra terra tant a nivell cultural i identitari, com economic, perque no mos enganyem, eixa suposta unio dels territoris del denominat “arc mediterrani” junt a l’habitual menyspreu d’Espanya i d’Europa cap a la nostra economía, agricultura i en general cap als nostres interessos, serien finalment la ruina d’una terra que ha segut historicament, i a pesar dels molts atacs que ha patit, rica en tots els aspectes.
Esta cumbre catalanista, plena d´anfitrions renegats com Eliseu Climent i politics com E.Morera o Juán Ribó el qual ha finançat este acte dels diners de tots el valencians . Es una porta oberta per a completar el genocidi cultural que des de fa anys, s’inicià contra la cultura valenciana a través de molts ambits com l’economic, llengüistic, educacional, historic, …. I una autentica profanacio contra l’identitat del Poble Valencià.    Si som lo que som, serem, si som lo que son, mai serem.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.15 Segons