GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


25 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: CRONICA DE L'INAUGURACIO DE LA NOVA SEU

Enviat per GAV el 17 de Giner de 2017
 
Comunicats GAVEl darrer dissabte, 14 de Giner, tingue lloc l’inauguracio de la nova seu del GAV. Una seu en la que alguns han treballat en esforç i dedicacio, per a que aplegara este dia; i per aixo, estem molt contents del gran exit de l’acte, que fon moderat per V. Zanon, membre de la Junta i que contà en parlaments de S. Ombuena en nom de les Joventuts del GAV, i de Pepe Alba, President en Funcions de l’entitat. La reflexio positiva i visio de futur de la Joventut, se juntaren en l’emotiu discurs de qui ha vixcut el GAV des del seu naiximent.


En acabant de la benediccio del local, que se fiu com ferem en son dia en la seu de Pintor Gisbert, se proyectà una versio ampliada del video en fotografies historiques del Grup d’Accio Valencianista fins a l’actualitat, en una benvinguda a la nova seu del carrer Julián Peña, la Casa del Valencianisme.Entonarem solemnement els Himnes de Lluita i Regional en una seu tan plena, que alguns vixqueren l’acte des del carrer. No podem estar mes satisfets en la resposta per part de tot el mon valencianiste, que acodí a celebrar en un Vi d’Honor en cava i dolços valencians, un dia tan important i historic per a mosatros. Socis, simpatisants, membres d’atres associacions, veïns… Moltes gracies per vindre,per acompanyar-mos, va ser una alegria vore tantes cares conegudes (i tambe algunes noves) en el primer dia de vida d’una seu que volem que siga el punt d’unio i de força del valencianisme.

Per tots els proyectes que vindran, pels anys de lluita que mos queden, per la germanor que tots desigem, per la joventut valencianista… Pel nostre futur, esperem que com este dissabte, recordeu en el futur que la seu del GAV vol ser i es la casa de tots els valencianistes.

 Gracies per iniciar en mosatros esta nova etapa tan ilusionant.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.22 Segons