GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


25 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: FALLES, PARIMONI IMMATERIAL DE L'HUMANITAT

Enviat per GAV el 22 de Decembre de 2016
 
Comunicats GAVPer fi...¡Ho hem conseguit! Les Falles han segut declarades Patrimoni Immaterial de L'Humanitat, un titul que el Grup d'Accio Valencianista venim demanant des de fa ya anys, com proba esta pancarta d'una de les campanyes que se feren en son dia.Un numeros grup de les JJGAV estigue ahir presents en l'acte de celebracio, en esta pancarta que ha recorregut mascletaes des de fa uns 4 anys, i en nostres Reals Senyeres, que foren el centre d'atencio. No faltà gent que se fotografiara en mosatros ahir, i demanava "¡pero que se veja el blau be!" Probes de que el GAV seguix com sempre, fent la seua funcio com a propulsor del valencianisme, i de que el mon faller es i deu de ser, un mon valencianiste. ¡ENHORABONA valencians i valencianes!

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.21 Segons