GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


27 de Maig de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: DESPEDIDA DE LA SEU HISTORICA

Enviat per GAV el 25 d'Octubre de 2016
 
Comunicats GAV
Com sabeu, el Grup d'Accio Valencianista mos cambien de seu. Anem a una casa nova i moderna, en la que tenim depositats molts proyectes i renovades ilusions.
Per aixo, este ultim dijous de mes, serà un dijous especial. Despedim la que ha segut durant tants anys nostra casa, la casa del valencianisme. Volem convidar-vos a una despedida en anecdotes d'aquells fundaors i membres historics sobre nostra seu a lo llarc d'estos anys de lluita. En acabant d'este chicotet homenage, mentres fruim de la tipica picaeta del GAV, podrem recordar junts histories i vivencies vixcudes en nostra seu, fer memoria i parlar de lo que ha significat per a mosatros estos anys de lluita vixcuts en esta casa.Vos esperem a tots en este acte tan emotiu de despedida i d'agraïment a nostra seu historica del Carrer Pintor Gisbert, 17.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.41 Segons