GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


25 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: HA FALTAT VICENTA MATEU

Enviat per GAV el 15 de Setembre de 2016
 
Comunicats GAVTota falta d´un ser volgut es ben dolguda, pero mes encara si a banda de ser una relacio familiar o d´amistat ho sumem a una segona familia, una familia inigualable… la de la lluita valencianista.

I va ser ella una de tantes valentes historiques que passarà a la historia com a una de les ties maries mes famoses: valenta, constant, lleal i valencianista com la que mes. Amant i activista del valencianisme aixina com en el mon faller i l´entorn cultural de La Mare de Deu.


Mos abandona en 63 anys despuix d´una llarga malaltia contra la que tant ha lluitat dia a dia junt a la seua familia i en especial en el seu marit, Juan Jurado; pero mos deixa en un gran recort i un llegat, un eixemple de constancia en la lluita, implicacio i entrega, sobretot per als mes jovens valencians.


El soterrar sera el divendres dia 15 de setembre a les 11 hores en el tanatori del cementeri de Valencia.


Vicenta, Gracies per tot i cuida’ns des del cel.Descansa en Pau  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.21 Segons