GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


27 de Maig de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: IX TROBADA DE C.E.A.C.A

Enviat per GAV el 7 de Setembre de 2016
 
Comunicats GAVHui tenim l'orgull d'informar a tots nostres afiliats i simpatisants que els proxims dies 22 i 23 d'octubre se celebrarà en Santa Ponsa el: “IX Encuentro de Entidades de la Antigua Corona de Aragón (CEACA)”, de la qual el Grup d´Accio Balear, te l'honor de ser el representant de Balears i l'encarregat de preparar dit acte, ya que enguany es el Regne de Mallorca l´encarregat de coordinar l'anual trobada. Seran dos dies d'activitats i celebracions, en els quals les pertinents associacions dels antics regnes de la corona d'Arago, expondran les seues inquietuts i problematiques davant la constant amenaça del mon pancatalaniste provinent de l'imperialista i anexionista Generalitat de Catalunya, com sempre recolzada,potenciada i consentida per nostres actuals politics i governants mes propensos a les directrius manades per la Catalunya secessionista que per defendre la seua propia identitat autonoma.

En dits actes ademes de la tradicional conferencia se fara una entrega floral al que fon rei d'Arago, de Valencia i de Mallorca, Jaume I El Conquistador, com tambe una visita cultural a la possessio de “Galatzo”, un emblematic lloc de la serra de tramuntana que guarda molta historia i que fon declarada Patrimoni de l'Humanitat en l'any 2006. I com no podia faltar, el dissabte per la nit celebrarém tots junts el V aniversari del G.A.B. i la tradicional entrega dels Premis Fidelitat 2016 a dos persones molt compromeses en la defensa de la llengua, cultura i identitat balear.

Vos animem a que vingau en mostaros a Mallorca per a gojar d'estos dos dies.

Per a mes informacio, pots enviar un mensage privat en Facebook o un e-mail a: info@gav-valencianistes.com

¡Vos esperem a tots!.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 1.16 Segons