GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


25 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: PRESENTACIO DEL LLIBRE “EN QUIXOT DE LA MANCHA” ESTE PROXIM DIJOUS 30 EN LA SEU DEL GAV

Enviat per GAV el 29 de Juny de 2016
 
Comunicats GAV Este proxim dijous, ultim del mes de juny, el Grup d´Accio Valencianista, te el plaer de contar en la presentacio del  Quixot de la Mancha, traduït a la llengua valenciana.  De la ma de la Plataforma En Quixot ya parla valencià. Lliderada per  Juan Rafael Giménez president l´associacio Renovacio cultural valenciana, editora del llibre.


Esta plataforma ha treballat per a fer possible este gran proyecte originari de Jesús Moya Casado, el traductor d´esta obra tan famosa i reconeguda a nivell mondial i especial per als valencians per les mencions de les frases del Quixot com la que l’autor, Cervantes, parla de la dolça llengua valenciana o la salva de la cremà del Tirant lo Blanch.

Esta obra tan necessaria per al mon cultural valencià ha tingut un llaborios treball que ha contat en una gran  colaboracio, com es, la del escritor Joan Benet Rodriguez i Manzanares com a corrector i José Miguel Alguer Romero com a ilustrador, entre atres.

L'event escomençarà a les 20 hores del dijous 30 de Juny, en la seu central del GAV. C/Pintor Gisbert,17 del cap i Casal, sent l'entrada al mateix lliure. Tancarem l'acte en la tradicional “picaeta valenciana” del GAV. Finalisant aci l'actual curs cultural, ya que com ve sent costum, en Juliol i Agost no se realisaran conferencies.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.23 Segons