GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


25 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: ESTE PROXIM DIJOUS EN EL GAV, CONTAREM EN LA PRESENTACIO DE 2 LLIBRES. DE JAUME HURTADO I ENRIC RAMON

Enviat per GAV el 28 d'Octubre de 2015
 
GAVPer a este proxim dijous 29 d'Octubre, ultim de mes, el Grup d'Accio Valencianista ha programat dos interessantissimes presentacions de llibre. De Jaume Hurtado i Enric Ramón.  El primer acte tindra lloc a les 19:30h i el segon a les 20:00h en la seu central del GAV (C/Pintor Gisbert, 17 del cap i casal).

El primer llibre que presentarem, se titula: `Retalls de viages´, de Jaume Hurtado, de la editorial Gom llibres, Tracta sobre un Conjunt de contes i histories curtes sense pretencions, en anecdotes vixcudes.

En segon lloc, presentarem el llibre: `Noms de menjars, begudes, aïnes i atifells de cuina valenciana´, d´Enric Ramon.  El llibre resenya des dels aperitius, primers plats, segons plats, coques i entrepans, fins els dolços i postres, resenyant els ingredients de cada menjar tipic i, en la segon part tots els noms valencians de la cacharreia de cuina i taula, alguns d´ells en proces de desapareixer.  Al finalisar la conferencia podrem fruir tots junts de la “picaeta valenciana del GAV” i continuar parlant dels llibres i valenciania en general en tots els socis i simpatisants que vullguen acompanyar-mos este proxim dijous.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.21 Segons