GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


24 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: EL GAV EXIGIX A LA CONSELLERIA DE CULTURA QUE S`INTERESE PELS ARCHIUS DELS BORGIA CUSTODIATS PER EL PANCATALISME

Enviat per GAV el 25 de Juny de 2014
 
GAV
Des del Grup d’Accio Valencianista, llamentem que els mils d’archius dels Borgia, hi hagen estat custodiats per el pancatalanisme mes ranci baix les sigles de l’Institut Internacional d’Estudis Borgians, del que es secretari ultra pancatalaniste Eliseu Climent, president d’Accio Cultural del Païs Valencià.
La nostra associacio exigix a la Conselleria de Cultura, que s’interesse per eixos archius i que els reclame per a que puga ser el Govern Valencià qui es faça carrec tant de custodiar-los, com d’estudiar-los, com de difondre-los i tot lo que es puga fer en ells, ya que contenen gran part de la nostra rica historia valenciana. El poble valencià te dret a mantindre’ls a on toca, en el Regne de Valencia, ya que son archius que pertanyen a tots els valencians, no a soles a uns pocs.

 

Temem molt que si estos archius acaben en Catalunya, (com ya ha acabat el denominat Archiu de Salamanca que conté el major archiu general sobre la Guerra Civil Espanyola), puguen ser manipulats com solen fer els pancatalanistes en tot lo que les interessa, degut a les seues ansies imperialistes, agranant sempre a casa.
 
Vos recordem que molts mijos de comunicacio catalanistes nomenen als Borja, com els “Papes Catalans”, quan l’unica realitat i veritat es que son de Xativa, territori que sempre ha pertanygut al Regne de Valencia.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.23 Segons