GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


24 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: El GAV en les noves tecnologies movils

Enviat per GAV el 28 de Decembre de 2013
 
GAV Este 9 d'Octubre de 2013, el Grup d'Accio Valencianista, de nou, ha fet historia, puix en acabar les tradicionals paelles que el GAV sempre realisa per a tot lo mon despres de la provesso civica d'este dia gran per a la Patria Valenciana, ha presentat mundialment, la seua aplicacio per als telefons movils que utilisen el Sistema Operatiu Android, sent tambe el GAV pioner en el mon del valencianisme en tindre una aplicacio per als movils, tan de moda en estos moments.

 L'aplicacio l'ha feta el professor de Llengua Valenciana i soci del GAV, Joan Benet, el qual realisà tambe la presentacio, d'una manera molts senzilla, per a que les noves tecnologies pogueren aplegar a tot lo mon, pero a la mateixa vegada en molta contundencia, puix l'ocasio era propicia per ad allo.    Primer el President del Grup d'Accio Valencianista, Manolo Latorre, realisà una introduccio a l'acte com es preceptiu en estos casos. En acabar el seu parlament Manolo, es visualisà un gran video valencianiste fet per Ruben, el qual precedi l'acte, i despres d'eixe video, Joan Benet, ajudat una presentacio en PPS, comentà pas per pas tot lo que l'aplicacio pot oferir als usuaris que l'utilisen, ¡que no es poc!    Dins de l'aplicacio, podem trobar una chicoteta introduccio a la mateixa, una pagina per a contactar en el GAV que inclou tot lo necessari, telefon de la seu, correu electronic, pagina uep i l'indicacio per GPS per a anar al GAV des de qualsevol punt del mon, “Tots els camins arriben al GAV”.
     Tambe pots trobar una seccio per a l'emblematica Paraeta del GAV, una seccio per a les Joventuts, una seccio en casi totes les activitats que fa el GAV, una seccio en una seleccio de cançons, l'Himen de Valencia, L'entrada de la murta i la canço de Lluita. Una seccio en una breu historia del GAV. Una seccio en les ueps del GAV i les que estan al seu voltant... i molt mes.    Pots descarregar-te l'aplicacio des de les Ueps, gav-valencianistes.com, valenciafreedom.com i llenguavalencianasi.com i en breu tambe la podras descarregar des de Play Store de Google, des d'a on podras obtindre totes les actualisacions automaticament. Una vegada  tingues l'aplicacio en el teu ordenador te la passes al telefon i seguint els passos que t'indicarà el mateix, s'instala ella a soles.    La presentacio acabà en una chicoteta tanda de preguntes, i en acabar estes, un bon numero d'amics i socis del Grup d'Accio Valencianista s'acostaren a Joan Benet per a que els passara l'aplicacio i ya se l'endugueren a sa casa.    Podeu vore el video de la presentacio des d'est enllaç a YouTube, http://www.youtube.com/watch?v=KgAApldU1W4&feature=youtu.be    Un abraç molt blau

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.28 Segons