GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


24 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
PROSELITISME CATALANISTE INFANTIL EN EL COLEGE HISPANIDAD D'ORBA

Enviat per GAV el 31 de Maig de 2013
 
GAVYa son molts els pares que estan fent arribar a la seccio de la Marina Alta del Grup d'Accio Valencianista les seues protestes per la manipulacio ideologica que esta sofrint els seus chiquets en el Colege Hispanidad d'Orba.

 La consecucio d'activitats catalanistes en este colege en la finalitat de crear noves generacions en una mentalitat tancada ad eixe nacionalisme excloent son una realitat.


Des del Grup d'Accio Valencianista mos hem ficat mans a l'obra i en l'ajuda dels pares farts de vore com el catalanisme actua sense cap impunitat contra la voluntat i llibertat dels seus fills, mos han estant enviant documentacio de com el colege s'ha convertit en un aparador de panflets a la vista de les inocents ments dels chiquets. Des d'el Grup d'Accio Valencianista, en vistes de que la Conselleria de Cultura no actua d'ofici com seria la seua obligacio, hem ficat en coneiximent del inspector de zona uns fets molt greus que atenten directament contra el drets fonamentals d'uns chiquets que son utilisats i manipulats sistematicament per uns mestres desaprensius vinculats, tal i com ha quedat demostrat, al partit catalanista radical Bloc-Compromis.  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.20 Segons