GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


25 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
EL CORPUS OMPLIRA L'ULTIM DIJOUS DE MES DEL GAV

Enviat per GAV el 30 de Maig de 2013
 
GAVPer a la conferencia d'este ultim dijous de mes, 30 de Maig, el Grup d'Accio Valencianista ha programat una conferencia de primerisim nivell sobre el Corpus (eixe dia es quan realment se commemora): “EL CORPUS EN VALENCIA (LA VANITAT VA I VE...PERO QUE S'EN VAJA)”. Es el significatiu titul triat per Juan Jurado i Armando Serra per a parlar-mos de tot lo que se cou al voltant de una de les tradicions mes antigues i mes boniques que tenim en Valencia.  

Donada la llarga trayectoria d'ab dos conferenciants en el mon valencianiste en genenral i en “Amics del Corpus” en particular i coneguent la seua facilitat per a nomenar les coses pel seu nom, segur que no se llimiten a parlar-mos a soles de la festa i podrem descobrir moltes interioritats del Corpus que a sovint queden entre bastidors. Una gran oportunitat per a tots el socis i simpatisants del GAV que vullguen acostar-se el proxim dijous a les 20h a la nostra seu (C/Pintor Gisbert,17 de Valencia).  

Finalisarem, com sempre fem, al voltant de nostra reconeguda picaeta valenciana, comentant tot lo escoltat durant la conferencia i alguna coseta mes relacionį en el valencianisme. 

   Vos esperem

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.20 Segons