GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


27 de Maig de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: BOICOT DEL GAV A RAMON FERRER EN BURJASSOT

Enviat per GAV el 14 de Maig de 2013
 
Comunicats GAV
Este dimarts 14 de maig, un bon grapat de membres i simpatisants del Grup d´Accio Valencianista, va fer acte de presencia en el homenage al poeta catalaniste Vicent Andres Estelles “Mural del pais Valencià” en la casa consistorial, organisat per el alcalde catalaniste Jordi Sebastià i TalaveraDeixant parlar als convidats a participar en l´acte, els valencianistes del GAV, jovens i majors de diferents localitats i sobre tot de Burjassot,  iniciaren consignes   en el moment que prenia la paraula el president de L´AVL Ramon Ferer, (Un conegut traïdor a la cultura valenciana).


En acabant de vore la gran cara de sorpresa de Ramon Ferrer al ser testic de com el poble se revela contra este genocidi cultural i de trobar-se davant d´ell el resultat de estar al front de una academia purament catalanista,. Els valencianistes seguiren proferint cantics contra l´acte i L´AVL, sent desallojats  desproporcionadament per la Policia Local de Burjassot, (que no actuaren en la mateixa contundencia quan anaren els amics de Guillem Agullo, algun filoetarra entre ells, a embrutar el poble en consignes i simbols catalanistes, celebrant eixe dia un concert del conegut membre de Batasuna Fermín Muguruza.  El Grup d´Accio Valencianista vol agrair profundament la gran accio del poble valencià que un dia mes ha demostrat que els valencians no mos agenollem ni mos agenollarem davant ningu. Volem tambe manifestar la nostra voluntat de continuar acodint a qualsevol raco del Regne de Valencia a on la cultura i la Llengua Valenciana estiguen en perill. 
Valencia cap i casal 14 de Maig de 2013

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.45 Segons