GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


24 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Curiositats: LA GENERALITAT PARTICIPA EN EL DIA DE SANT JORDI JUNT AL “GREMI DE LLIBRES DEL PAIS VALENCIA”

Enviat per GAV el 23 d'Abril de 2013
 
Curiositats  La Generalitat ¿Valenciana? No ha pogut resistir-se a la tentacio de celebrar el dia del patró de Catalunya, San Jordi. I no tingué atra ocurrencia que fer-ho montant hui 23 d'Abril una curiosa paraeta en el carrer Navellos del Cap i Casal, al costat de les Corts Valencianes. Junt al “Gremi del Comerç Valencia” i el “Gremi de Llibres del Pais Valencià”. I custodiada en tot moment per la policia autonomica.

  I digam curiosa per no dir algo mes fort. Ya que la paraeta de marres ben haguera pogut estar instalada en les Rambles de Barcelona. Tot un clam al catalanisme pur i dur. Llibres en perfecte barceloni, mapes dels “payasos catalans”, obres de Fuster, Guarner, Valor i Estelles i dos grans banderes aragoneses (Com eixe dia tambe se celebra el dia de Arago) constituïxen per a la Generalitat Valenciana, governada pel PP, la millor manera de celebrar Sant Jordi.  


Tampoc es que mos sorprenga massa este nou ullet al catalanisme radical. Despres de la prohibicio al GAV de celebrar una protesta pacifica contra les Trobades catalanistes en Alboraya i l'autorisacio d'un concert en Burjassot a on esta anunciada la presencia d'un reconegut filo etarra, per part de la Delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, tambe del PP. Esta nou pas cap als braços del pancatalanisme no te res de nou. A soles es un suma i sigue a la creacio de la AVLL, a mantindre en la Conselleria de Cultura i Educacio als Directors Generals colocats per Cipriano Ciscar, a que als nostres fills se les done a diari catala en el coleges, o a que el propi Alberto Fabra demanara en la seua etapa d'alcalde Castello que se poguera vore TV3 en tot el Regne de Valencia i regalara una seu municipal al IEC.  


Lo pijor es que se han donat conte de que este poble ya no reacciona davant de cap provocacio i cada volta son mes atrevits i van mes llunt en la seua tasca catalanisadora. Es urgent que el moviment valencianista torne a ixir al carrer a donar resposta a totes les continues provocacions, com va fer el GAV el passat fi de semana en Alboraya. O pot ser que quan vullgam despertar siga massa tart.  

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.20 Segons