GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


24 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: EL GAV CONVOCA UNA CONCENTRACIO ESTE PROXIM DUMENGE EN ALBORAYA CONTRA LES CATALANISTES TROBADES.

Enviat per GAV el 16 d'Abril de 2013
 
Comunicats GAV
El Grup d'Accio Valencianista ha comunicat a la Delegacio del Govern de la Comunitat Valenciana la seua intencio de realisar una concentracio este proxim dumenge 21 de Abril a les 11h per a protestar en motiu de la celebracio en la poblacio d´Alboraya de les auto denominades “Trobades per la Llengua”. Un acte 100% catalaniste que ve organisant impunement l'associacio pancatalanista “Escola Valenciana”.
Tots els valencianistes que vullguen estar junt al GAV en esta accio que preten denunciar publicament la llabor catalanisadora que des d'associacions com Escola Valenciana se fa contra els nostres fills. Pot acodir este proxim dumenge a les 11h a l'estacio de metro del Palmaret en Alboraya. Davant la passivitat d'unes autoritats que en lloc de prohibir este tipo d'actes que atenten directament contra la Personalitat Valenciana i el futur de l'autentica Llengua Valenciana, se dediquen a subvencionar-los obertament. El GAV vol donar, una volta mes, un pas avant per a dir ¡¡PROU DE CATALANISME EN EL REGNE DE VALENCIA!!El president del GAV, Manuel Latorre, ha manifestat que “no mos podem quedar creuats de braços davant la pijor de les formes d'adoctrinament possibles. La que el catalanisme mes radical fica en practica en els estudiants valencians. Des d´Escola Valenciana se utilisen impunement estes “trobades” per a enganyar als pares dels chiquets i amagar darrere d'un contingut festiu al que les families acodixen enganyades, tactiques de manipulacio que mos recorden a les que se emplearen en l'epoca mes dura del estalinisme”. 
En Valencia, Cap i Casal, a 16 de Abril de 2013.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.20 Segons