GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


24 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: TORNEN ELS ULTIMS DIJOUS DE MES DEL GAV

Enviat per GAV el 29 de Giner de 2013
 
GAVDespres del parentesis de Decembre, motivat per les festes de Nadal, el Grup d'Accio Valencianista torna a organisar, per decim segon any consecutiu, els prestigiosos “ultims dijous de mes”. I en ells torna a la seua seu (c/pintor Gisbert, 17) el valencianisme cultural de primer nivell. 

Per a escomençar 2013, este proxim dijous 31 de Giner hem preparat una sessio doble. Primer, a les 19h en primera convocatoria i a les 19'30 en segona, l'Assamblea General Ordinaria de l'entitat, en el següent orde del dia:


-Llectura de l'acte anterior i aprovacio de la mateixa, si procedix. 

 -Informe economic 

 -Informe del President

-Renovacio de tota la Junta Directiva 

-Precs i preguntes


A continuacio ( sobre les 20'30h aproximadament) l'investigador Ricart Gª Moya presentara en exclusiva la recopilacio dels seus tres Dicicionaris Historics del Idioma Valencia Modern (DHIVAM) en PDF. En este esforç, el GAV vol oferir als usuaris de la Llengua Valenciana una ferramenta rapida i fiable a l'hora de solucionar els dubtes que a tots mos sorgixen quan volen escriure en autentic valencià. Mijan esta nova iniciativa que Gª Moya mos presentara el proxim dijous, consultar els diferents DHIVAMs sera molt mes senzill, fent-los, encara mes si cap, imprescindibles per a tots els valencianistes.


Per a finalisar fruirem tots junts de la primera picaeta de l'any.  


 En Valencia, Cap i Casal, a 29 de Giner de 2013.  

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.21 Segons