GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


25 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: L´INSTITUT D'ESTUDIS VALENCIANS HUI DIJOUS EN EL G.A.V.

Enviat per GAV el 25 d'Octubre de 2012
 
GAV
 Hui dijous, 25 d'Octubre, a les 20h i dins del cicle de conferencies dels ultims dijous de mes. En la seu del Grup d'Accio Valencianista ( C/Pintor Gisbert,17 de Valencia) tindra lloc la conferencia “PASSAT, PRESENT I FUTUR DEL I.E.V.”, a carrec de l'actual president de l'Institut En Ferran Ribes Blasco.


Quan algunes de les entitats mes representatives del valencianisme cultural escomencen a ser qüestionades pel seu clientelisme cap a aquell que les paga via subvencio oficial. El GAV vol oferir als seus socis i simpatisants el punt de vista d'una entitat que se fundà en 1937 a iniciativa de la Conselleria de Cultura del Consell Provincial Valencià. Refundat en 1980 per intelectuals com Emili Beüt i Mari Montañana. I que hui en dia esta mes prop que mai del sentiment valencianista gracies a les ultimes incorporacions propiciades pel seu actual president.

 L´institut d'Estudis Valencians es una entitat tan arraïlada en l'enfilat cultural valencià, com desconeguda per a la majoria dels valencianistes. En esta conferencia volem corregir esta situacio i donar a coneixer a una entitat que en cas de ser necessari estaria en condicions de convertir-se en el ent de referencia de la Normes d´El Puig.

 Al finalisar l'acte podrem fruir tots junts de la tradicional i mundialment famosa “picaeta del GAV”

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.21 Segons