GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


25 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: EL GAV INICIA UNA CAMPANYA PER A DEMANAR A LES FALLES QUE SE MANIFESTEN JUNT A ELLS ESTE PROXIM 9 D'OCTUBRE I NO SE FIEN DE FABRA.

Enviat per GAV el 25 de Setembre de 2012
 
GAVEl Grup d'Accio Valencianista ha començat una campanya dirigida a totes les falles del Regne de Valencia, a on les convida a aprofitar este proxim 9 d'Octubre per a manifestar-se junt a ells per tal d'exigir a les nostres autoritats que no se canvien les dates de dos de les festes mes emblematiques per als valencians: El dia de Sant Josep i el mateix 9 d'Octubre. El GAV considera que traslladar de dia la celebracio de les mateixes seria buidar-les de tradicio i per tant un greu atentat a l'identitat valenciana.

Encara que des de la Generalitat s'ha filtrat que en 2013 no se tocara el dia de San Josep. El GAV vol avisar a les falles per mig d'esta campanya, per a que no se fien d'una noticia que no mes preten dividir la protesta conjunta que des d'el mon de les falles i el valencianisme cultural escomençaren abans d'estiu. Es necessari continuar pressionant en la defensa d'ab dos dates, mantenint una unitat d'accio que, mos consta, preocupa molt a l'entorn del PP.


No podem confiar en un partit que ya mos traiciona en algo tan important com la Llengua Valenciana, en la creacio de la catalanista Academia de la Llengua (AVLL), que continua impartint el catala en tots els centres educatius que depenen de la seua Conselleria d'Educacio o que ha impost el dialecte barceloni com a llengua vehicular en Canal 9.

Per lo que el GAV se dirigira a tots els casals del Regne de Valencia per a convidar als fallers i falleres a acodir el proxim 9 d'octubre a les 11h als peus del monument a Francesc de Vinatea en la plaça de l'Ajuntament del Cap i Casal. Per a junts deixar clar a tots el politics valencians que les nostres festes no se toquen. Perque com diu la pancarta que el Grup d'Accio Valencianista traura eixe dia: TRADICIO = IDENTITAT.


 En Valencia, Cap i Casal, a 24 de Setembre de 2012.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.24 Segons