GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


24 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: EL GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA FICA EN MARCHA EL G.A.T.

Enviat per GAV el 17 de Juliol de 2012
 
GAVDes d'el Grup d'Accio Valencianista s'ha ficat en marcha un ambicios proyecte batejat com GAT: Grup d'Accio Teatral. Se tracta de la primera escola de teatre en autentica Llengua Valenciana, que preten fundar una companyia estable. Coneixedors de les dificultats que en estos moments tenen els nostres actors per a poder interpretar en Idioma Valencià, tant per la falta de teatres, com de companyies que no hagen caigut en la trampa de les subvencions catalanisadores, el GAV fica a l'abast del GAT les seues instalacions. 


A partir d'una proposta de colaboracio del director i fundador del GAT, Joan Benet, des d'el GAV hem acollit esta iniciativa en tota la ilusio del mon ficant a l´abast del director i actors tots els recursos humans i materials de que disponem. De fet ya hi ha un reduït grup de jovens entusiastes del teatre que durant tot l'estiu treballaran baix les ordens de Joan Benet en la preparacio de la primera escenificacio que servirà com a presentacio oficial del GAT i que intentarem coincidixca dins dels actes de celebracio del 35ª Aniversari del GAV. Sera despres del 9 d'Octubre quan s'obriga el determini de matriculacio per a tots els socis i simpatisants que vullguen pujar-se ad este nou proyecte cultural. Sense dubtes un dels mes atractius en els que el GAV s'ha embarcat durant els ultims anys.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.19 Segons